• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Uspješnost

Autor 9A7WA, 01. Studeni 2007, 12:25:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7WA

Al se nešto naglo uspješno radi u HRS-u , ATV, Repetitor,
   Časopis   ..   toga nije bilo posljednjih mjeseci ukoliko
   dobro primjećujem.

73   de   9A7WA

9A2JG

Prije tri dana otvoreni novi odjeli na Rebru radi kojih je svojedobno "pao" prof dr Paladino.
Sad su na otvaranju bili upravo oni koji su mu to spočitavali kao najveći "grijeh", i koji su mu izmakli stolicu.
U poplavi lažnih očitovanja i prekrajanja "zasluga", nemojmo nikada smetnuti s uma da određene "zasluge" aktuelni uvijek dobije "u miraz" od prethodnoga. Da se ne zaboravi!

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3TY

Ajme ljudi, ka da ste s Marsa pali ( a ne doletili :-) )
Pa u svakom priručniku tipa "Politics & Elections for Dummies" piše da birači imaju slabo pamćenje i sjećaju se samo zadnjih misec dana i da triba sve sačuvati za kraj - da se ne zaboravi.

No, kako bi svi bili kvalitetno informirani o radu i neradu, predlažem da svi koji se oće natjecati na sljedećim izborima, a i oni koji misle kritizirati po webu moraju obvezno voditi blog na hrs-ovom webu di će napisati što su radili i postigli. Možda i nama ostalima ne bi bilo loše da vidimo kako bi nam prazan blog bio - možda bi dobili poticaj (kad ga već ne možemo dobiti drugačije)

SedamTri  :)

73 de Ivo, 9A3TY

9A2JG

Citat: 9a3ty  u 01. Studeni 2007, 12:44:39
Pa u svakom priručniku tipa "Politics & Elections for Dummies" piše da birači imaju slabo pamćenje i sjećaju se samo zadnjih misec dana i da triba sve sačuvati za kraj - da se ne zaboravi.
Očeš reć, rvaski, da bi mogli i QSL-ke dobit do sedamnestoga?

73, Koki 9A2JG

9A2D

Koki, pa vidiš da će i novi broj "časopisa" (čistopisa?) izaći u rekordnom roku nakon prošloga, kao što sam i najavio prije desetak dana. A što misliš što će biti tema broja (JA pa JA, naravno)? Koliko novih vijesti odjednom na ovoj stranici, događanja, repetitora (taj novi ja ne čujem, iako imam optičku vidljivost), planova. Ludnica.

73 de 9a2d

9A2JG

Ne samo to Vlado, nego sam počeo dobivat i e-mailove, na koje kad idem odgovoriti , vraćaju se s raznim objašnjenjima sa servera. Budeš vidio!
Samo mi još uvijek nije jasno u ovoj priči ko je Paladino, ko Rajner, a ko Hebrang?
Ili lakše pitanje, za neke u penziji, kako to da je na HRS-ovoj stranici samo jedan CV?
Ili potpitanje , kako se podaci poslani od strane matičnog kluba službenom poštom HRS-u smiju upotrebljavati u obraćanju na forumu?
Dokaz više da je i tajnica do grla u funkciji predizbornih aktivnosti za jednog (svog) kandidata.

73, Koki 9A2JG

9A6C

Neprijatelji ipak rade svoje pa se časopis nije pojavio krajem one obećane sedmice, ali bude do kraja neke druge. Mahalo se njime jučer po metropoli pa će valjda stići i do baze da i mi malo omastimo brke...

BTW . kakvi podaci, u kakvom obraćanju? Da nje opet ime i bezime?

Praktični političari zaista se u ostvarenju kratkoročnih ciljeva oslanjaju na jednako dugoročno pamćenje izborne baze.

Red optimizima, red sotonizacije konkurencije pa opet malo obećanja, odlučan korak i pogled prema naprijed... Iako, imam nekako osjećaj da u duelu 1:1 takvi tipovi ipak radije gledaju u pod, ili bar lijevo-desno od mete. Jer, jedno je zivkati telefonom po Hrvatskoj i nekom pričati kako netko treći previše viri u dno boce,a nešto posve drugo je to isto čovjeku reći u lice.

Ili, kako bi se to reklo u mom kraju: kurba ima oči i riči.

Izvinjavam se svima koji su se u gornjoj priči sasvim slučajno prepoznali...

Svaka sličnost je posve nenamjerna, a posebno ako.

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A8DU

Citat: 9A2JG  u 01. Studeni 2007, 12:32:24
Prije tri dana otvoreni novi odjeli na Rebru radi kojih je svojedobno "pao" prof dr Paladino.
Sad su na otvaranju bili upravo oni koji su mu to spočitavali kao najveći "grijeh", i koji su mu izmakli stolicu.
U poplavi lažnih očitovanja i prekrajanja "zasluga", nemojmo nikada smetnuti s uma da određene "zasluge" aktuelni uvijek dobije "u miraz" od prethodnoga. Da se ne zaboravi!

73, Koki 9A2JG
8)  Predlažem ,osnivanje ureda za širenje dezinformacija,Ured bi radio na širenju dezinformacija kod svekolikog RA pučanstva.tebe Koki predlažem za ravnatelja ,posebno si se iskazao oko otkrivanja zlo upotrebe
moje pozivne oznake.73 Drago 9a8du (Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???