• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Gdje je ZAPISNIK?

Autor 9A4DB, 30. Listopad 2007, 17:05:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4DB

Kao clan HRS-a, trazio sam uvid u zapisnik sa
zadnje Izvjestajne skupstine, gdje je "usvojeno"
izvjesce za 2006.

Kazu nije gotov, bit ce!!!

9A4DB

Ni nakon vise od sest mjeseci nema
zapisnika sa Izvjestajne skupstine 2007.

Djelovanje HRS-a je javno po statutu.

Djelovanje ovog IO i predsjednika je odavno
izvan odredbi statututa.

Da nemamo super-sposobnu tajnicu covjek
bi pomislio da nisu stigli od kolicine posla i postignuca.

Za razliku od prije kada je Skupstina usvojila izvjesca,
poslovanje HRS-a i djelovanje IO u 2006. te dobar dio
2007. do 17.11. podlozni su temeljitoj reviziji,
ta revizija je glavni i jedini emirov i perin problem,
tajnica je samo kolateralna zrtva jednostrane price...

9A2D

Da li će se moći prije skupštine saznati i točan broj članova pojedinih klubova koji su platili članarinu HRS-u za 2007. a ne da se paušalno govori o broju članova tj. broju zastupnika u pojedinom klubu (da se ne dogodi da neki novoosnovani klubovi imaju naglo 201 člana pa prema tome 5 zastupnika). Možda se jedino tako nađe tih 2.000 članova HRS-a kojima se barata.

73 de 9a2d

9A6AA

Citat: 9A4DB  u 31. Listopad 2007, 08:19:40
... ta revizija je glavni i jedini emirov ... problem,
tajnica je samo kolateralna zrtva jednostrane price...

Što smo ono rekli, kakve su ovo insinuacije?

Emir, 9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Vlado, te "poštenjačine" neće da govore o "fantomskim" polaganjima samo zato da bi se preko noći osnovali novi "radio" klubovi, koji sa RA pokretom nemaju nikakve veze.

To se od pamtivijeka zove IZBORNI INŽINJERING.
Ja (još uvijek) molim ko Boga predsjednika jednog dalmatinskog kluba da javno svjedoči  kako mu je nuđeno da mu dođe u goste "putujući autobus " s kandidatima za polaganje. On je to odbio, pa su se preselili na polaganje malo dalje. Na moju žalost on (za sada) javno ne progovara, iako je ovo sve rečeno u eter na R2, prošle zime.
Tada je bila počela haranga i hajka na mene, i još par slobodnomislećih ljudi.

Sve je rađeno smisleno i sa ciljem da se ubiju dvije muhe, zadovolji zakonski okvir za djelovanje nekih hobista u sferi gdje im ni HZTK nije htio prihvatiti njihov pristup, te, da se osigura glasačko tijelo za Izbornu Skupštinu.

I Šolević bi se posramio svoje naivnosti, i bio bi ushićen dalekovidnosti ovih postupaka.

Za normalnu državu, za koju još uvijek smatram ovu svoju, na potezu bi trebao biti HZTK, a ne Izborna Skupština.

I konje ubijaju, zar ne...

73, Koki 9A2JG

P.S. Malo pomalo, dođosmo mi na (osječku) povjerenicu. Ništa protiv, bar dok se stanje ne normalizira.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Citat: 9A2JG  u 31. Listopad 2007, 09:11:30
Vlado, te "poštenjačine" neće da govore o "fantomskim" polaganjima samo zato da bi se preko noći osnovali novi "radio" klubovi, koji sa RA pokretom nemaju nikakve veze.

To se od pamtivijeka zove IZBORNI INŽINJERING.
Ja (još uvijek) molim ko Boga predsjednika jednog dalmatinskog kluba da javno svjedoči  kako mu je nuđeno da mu dođe u goste "putujući autobus " s kandidatima za polaganje. On je to odbio, pa su se preselili na polaganje malo dalje. Na moju žalost on (za sada) javno ne progovara, iako je ovo sve rečeno u eter na R2, prošle zime.
Tada je bila počela haranga i hajka na mene, i još par slobodnomislećih ljudi.

Sve je rađeno smisleno i sa ciljem da se ubiju dvije muhe, zadovolji zakonski okvir za djelovanje nekih hobista u sferi gdje im ni HZTK nije htio prihvatiti njihov pristup, te, da se osigura glasačko tijelo za Izbornu Skupštinu.

I Šolević bi se posramio svoje naivnosti, i bio bi ushićen dalekovidnosti ovih postupaka.

Za normalnu državu, za koju još uvijek smatram ovu svoju, na potezu bi trebao biti HZTK, a ne Izborna Skupština.

I konje ubijaju, zar ne...

73, Koki 9A2JG

P.S. Malo pomalo, dođosmo mi na (osječku) povjerenicu. Ništa protiv, bar dok se stanje ne normalizira.
Mislim da na Osječku povjerenicu ja imam prava i želje, držitese vi tajnice.ljepi vam pozdrav Drago
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A5BIG

Citat: 9A2JG  u 31. Listopad 2007, 09:11:30

;D  Znao sam da ce netko prije ili kasnije htjeti omalovaziti polaganje ispita od strane nekih radioamatera  ;)
Ja i vecina clanova mog radio kluba koji je jedan od dva novo osnovana smo polozili ispit u prostorijama HRS-a pred ispitnom komisijom sastavljenom od iskusnih radioamatera i osobe iz ministarstva.
Tu nema "fantomskih" polaganja. Nego, reci ti nama kako si ti polozio ispit i gdje ? Pitam u najboljoj namjeri da razmjenimo iskustva :)

9A2JG

Prijatelju, istrgnuo si SAMO jednu rečenicu iz konteksta.

Nemojte si laskati da ste jedan od dva nova kluba u Hrvatskoj, jer to nije točno.

Pisao sam samo o onome što sam, kao jedan od inih slušatelja, čuo u eteru od "živog " svjedoka. To što on neće da svjedoči o kompletnom događanju, to je njegova osobna stvar.

Podaci o mojim polaganjima su u arhivi HRS-a.

To što  aktuelna rukovodna garnitura računa upravo na "nove" RA, po "ključu" brojnosti, jest izborni inžinjering.

Za sve izmjene iskustava stojim uvijek na raspolaganju, moji su podaci na profilu kompletni i točni, preferiram e-mail, a ne PM, jer sam ove godine dokazao da ga čitaju, a što je ordinarno kršenje osnovnih ljudskih prava.

I još nešto, radioamateri se na kraju pozdrave, a ako je riječ o izmjeni teksta i potpišu.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske