• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Postovi od 9a3brr

Autor 9A5BEE, 16. Ožujak 2007, 15:59:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5BEE

Pozdrav svima,
do datuma 13. ozujka 2007. 9a3brr je postavio 6 postova. Ti postovi nemaju veze sa pravom osobom cija je to pozivna oznaka.
Do registracije je doslo tako sto je aktivacija za racun poslana na e-mail adresu @net.hr koja je otvorena na lukav nacin. Prefix ispred @ znaka je bio odabran tako da nije upucivao sumnju da bi se moglo raditi o trecoj osobi.
Radi sprijecavanja da se ovako nesto dogodi ponovo molim Vas da pogledate podatke u profilu i azurirate svoje e-mail adrese.
Oznaka 9a3brr na web stranici i na forumu je sada dodjeljena pravom korisniku i svi postovi napisani iza 15. ozujka pripadaju pravoj osobi.
Robert ce biti obavijesten o tome tko se logirao sa iste IP adrese koristeci njegovu pozivnu oznaku i pisao postove u njegovo ime.
Ponavljam, Robert 9a3brr, nema veze sa postovima napisanim prije 13. ozujka 2007

9A5AQA

Hej dobar dan,
mozes li provjeriti ako sam ja stvarno poslao sve one
postove u zadnje vrijeme, nesto mi je sumnjivo...
mni tnx es 73
Branko 9A5AQA

9A3HP

Službenu  e-mail  adresu  ja  nikad  nisam  imao,  samo  svoje  privatne   koje  i  profi  kradljivci  mail  adresa  imaju  problema  lažirati.  Upasti  nikako,  volio  bih  vidjeti  tko  može. ;D
Svi  passwordi  su  prlično  različiti  ali  jedina  poveznica  je  enkripijski  algoritam, koji  se  među  stručnjacima  smatra  prilično  sigurnim.  Pa  sretno  im  bilo  ;D ;D

P.S.  Istovjetni  algoritam  koristi  i  Privredna  Banka  Zagreb  za  autorizaciju  transakcija  preko  Internet  bankarstva.   ;)

9A8DU

Pozdrav za sve,sve one gluposti nisam nikada napisao,bezbroj puta sam isto pokušao izbrisati ,stoga ovim putem molim administratora da to učini hvala . Drago 9a8du
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Citat: 9A5BEE  u 16. Ožujak 2007, 15:59:28
Pozdrav svima,
do datuma 13. ozujka 2007. 9a3brr je postavio 6 postova. Ti postovi nemaju veze sa pravom osobom cija je to pozivna oznaka.
Do registracije je doslo tako sto je aktivacija za racun poslana na e-mail adresu @net.hr koja je otvorena na lukav nacin. Prefix ispred @ znaka je bio odabran tako da nije upucivao sumnju da bi se moglo raditi o trecoj osobi.
Radi sprijecavanja da se ovako nesto dogodi ponovo molim Vas da pogledate podatke u profilu i azurirate svoje e-mail adrese.
Oznaka 9a3brr na web stranici i na forumu je sada dodjeljena pravom korisniku i svi postovi napisani iza 15. ozujka pripadaju pravoj osobi.
Robert ce biti obavijesten o tome tko se logirao sa iste IP adrese koristeci njegovu pozivnu oznaku i pisao postove u njegovo ime.
Ponavljam, Robert 9a3brr, nema veze sa postovima napisanim prije 13. ozujka 2007
Mogao bih i ja znati  uvrede i prijetnje bile su  upućene meni.73 9a8du
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???