• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Citat: 9A3LI  u 17. Studeni 2007, 21:30:51
Citat: 9A2JG  u 17. Studeni 2007, 20:54:59
Drago mi je što sam bio na Skupštini zbog puno stvari. Jedna od tih je što sam sazna ko piše "u ime" 9A8DU.
Mizerija.

Mizerija ?
Jeremija?
Debeli šef ?
Sir Oliver ?
Bob Rock ?
Grunf ?
General War ?
Veliki Cezar ?
ili
Broj Jedan osobno ?
;D ;D ;D ;D

:D :D Tko piše umjesto mene,reci koki sad ,ili se ispričaj svekolikoj RA javnosti ,zbog radi dezinformiranja,nemoj preskakati odgovor,inače će raditi moja susjeda.73 Drago 9a8du(OSIJEK NEPOKORENI GRAD)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3LI

Citat: 9a2d  u 18. Studeni 2007, 11:07:09
Imaš pravo na mišljenje, ali i ne na omalovažavanje drugih, naročito ne njihova rada.

Tak je, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ima onih koji rade a o tome se ne
hvale, pa onih koji rade i o tome se hvale, pa onda onih koji se hvale da rade
a zapravo rade jako malo, no, ima i onih koji ništa ne rade ali pljuvati po tuđem radu znaju.
Dakle, ima nas svakakvih i to je sasvim OK.
Da smo svi isti bilo bi dosadno !
;D ;D

9A4GL

A-Hoj Kefo,

Po toj logici ja bih mogao napisati da, tko labrće na 3675 ništa ne radi, ili tko radi u contest-ima ništa ne radi, itd., itd. Vidiš, ja pišem, ali i radim, ali ono što mene u okviru ovog hobija zanima, a ne ono što ti ili tvoji istomišljenici smatraju "pravim radom".

Po mojoj logici ne možeš takvo što napisati. Vjerujem da to nije ni tvoje logičko razmišljanje iako na to imaš pravo, moja logika to nije i ja se odmah od toga ograđujem. No da nacrtam, ako radiš contest onda ga ne radiš na forumu. Pisanje na forumu i rad i contestu su dvije odvojene radnje, ukoliko je to jedna radnja, tj. ukoliko radiš contest na forumu onda nešto ne valja. Jel sada štima logika ? Molim da se ne izvlače krivi logički zaključci. Preporučam čitanje Aristotela i dnevno dvije litre obične vode :)

Ja sam unique kao i svatko drugi i ne želim istomišljenike. Činjenica da se služiš informacijama što ti isti istomišljenici smatraju, spada u parapsihologiju. Ne smatram da je ono što ja radim više vrijedno od onoga što drugi rade. Volim čuti mišljenje drugih (svih), slušam što drugi (svi) govore i stoga ne dobacujem dok drugi govore.

Imaš pravo na mišljenje, ali i ne na omalovažavanje drugih, naročito ne njihova rada.

Molim citiraj čime sam omalovažavao druge, te naročito njihov rad. Nema veze, ispričavam se svim ljudima te im pružam svu potporu u njihovom radu, neka bude s voljom, užitokom, pošten i neka ih i sreća prati.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2D

Ja sam svoje napisao i ne mislim više replicirati. Između dva čitanja Aristotela pokušaj malo razmisliti i o tome.

73 de 9a2d

9A4GL

Citat: 9a2d  u 18. Studeni 2007, 13:46:21
Ja sam svoje napisao i ne mislim više replicirati. Između dva čitanja Aristotela pokušaj malo razmisliti i o tome.

Kontradikcija je isto pojam iz logike, upravo si replicirao iza konstatacije da nećeš više replicirati.
Aristotelov princip kontradikcije: "nemoguce je da se jednome i istome na isti nacin jedno i isto odredenje dodaje i ne dodaje".

Ja sam ti to čitao prije 15 godina u dobi kada se čovjeku oblikuje logičko razmišljanje. Sada razmišljam, primjenjujem i  ::) trkeljam ::) okolo ;D ;D ;D

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !

9A2JG

Mirko , di si? Nisi u Lepoglavu, ili Gradišku, pa da se ne smiš javljat! Kazna istekla, a tebe nema. Sve je pusto bez stalnih dopisnika. Ako je puklo pero, ili nema mastila, piši, poslat ćemo...

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7WA

Ne smijem se više javljat, malo ,malo pa u pržun za istinu,
  malo prorade emocije i eto ga, al nije mi žao, uvijek sam
  bio za pravu stvar.

73   de   9A7WA

9A2D

Koki, pojedinci su se preforsirali prošlih mjeseci pa su očito uzeli malo odmora. Ja sam, po preporuci pojedinaca, počeo studirati nauk, malo Aristotel, malo Kamasutra.

73 de 9a2d

9A8DU

Citat: 9a2d  u 22. Studeni 2007, 12:43:30
Koki, pojedinci su se preforsirali prošlih mjeseci pa su očito uzeli malo odmora. Ja sam, po preporuci pojedinaca, počeo studirati nauk, malo Aristotel, malo Kamasutra.

73 de 9a2d
:D Neću se doticati vaših postova,jer sam teški laik što se tiče pozivanja na teoreme,zaklučke,pa i termine velikih mislilaca, nego ću samo dati svoje(zdravo) seljačko mišljenje iz svoje perspektive. ipak, kad se već dotakoh teme postova,vidim,(nije mi ni svrha ni želja nekoga vrjeđati)da se neki ljudi unatoč svojoj "potkovanošću"uzdižu iznad ostalih da bi svoju osobu i svoje mišljenje stavili  kao primarnije ili samo više. 73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Vlado, ako ti dosadi Kamasutra, ja ti posudim Tako je govorio Zaratustra (predratno, luksuzno, izdanje).

Inače, čujem, neki još nisu izašli iz depre; sva je sreća što Lidl ova tri dana drži apaurine i pivušu na 50% cijene.

Drugi opet spominjaše Bruta, a niko zapis Artemidora :
"Cezare, čuvaj se Bruta, motri na Kasija, drži na oku Cinu, ne vjeruj Trebotiju, dobro pazi na Metela Cimbera; Decije Brut ne voli te; uvrijedio si Kaja Ligarija. Svi oni imaju samo jednu misao , a ona je uperena protiv Cezara. Ako nisi besmrtan, obazri se okolo sebe, bezbrižnost utire put zavjeri..."
Šekspir je aktuelniji više no ikad.

Pozdrav svima, a ne samo njima,
Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2D

Ah, što nisi citirao Artemidora ranije kako bi se na vrijeme obranio pravni poredak HRS-a.
Hvala ti na ponudi, no za sada mi je ovaj postojeći fond literature dovoljan (čak i previše).

73 de 9a2d

9A4GL

A-Hoj,

Citat: 9A8DU  u 22. Studeni 2007, 13:49:02
vidim,(nije mi ni svrha ni želja nekoga vrjeđati)da se neki ljudi unatoč svojoj "potkovanošću"uzdižu iznad ostalih da bi svoju osobu i svoje mišljenje stavili  kao primarnije ili samo više. 73 Drago

Mislim da bi se svi trebali ugledati na Dragu. Izrazio je svoje mišljenje bez iskrivljavanja tuđih riječi, bez stavljanja riječi drugome u usta i bez iznošenja što drugi misli/misle. Čista petica  8)

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------

9A3OW

Citat: 9A8DU  u 22. Studeni 2007, 13:49:02
vidim,(nije mi ni svrha ni želja nekoga vrjeđati)da se neki ljudi unatoč svojoj "potkovanošću"uzdižu iznad ostalih da bi svoju osobu i svoje mišljenje stavili  kao primarnije ili samo više. 73 Drago

;D  Lepo nam je, dobro nam je i praf nam budi.!
DAmir , 9A3OW
JN85FV - Vrbovec

9A7YY

Citat: 9a4gl  u 22. Studeni 2007, 16:43:36

Mislim da bi se svi trebali ugledati na Dragu.

Baš ti hvala na ovome, sad sam potpuno siguran da sam bio, i ostao u pravu.
Kad sam ja svojevremeno napisao da mi je Drago uzor neki su mi to uzeli za minus.  ;D

P.S.
Alan Ford iz 80 i neke mi je trenutna terapija.

9A7WA

Oduvijek sam znao da istina boli, ali nisam znao da toliko
   boli !!

73   de   9A7WA