• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAMFEST POŽEGA 2007

Autor 9A3TN, 11. Lipanj 2007, 15:23:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3TN

HAMFEST POŽEGA 2007

Svečana dodjela pehara i diploma održat će se 23.06.2007.g u planinarskom domu Lapjak u mjestu Velika (12Km sjeverno od Požege) u 12 sati. Za one koji dolaze prvi puta navigacija do mjesta na 145,400MHz (S-16) via 9A1BTU.

Boris
9a3tn

9A1AA

I bi "hamfest"............

Kao i prošlih devet godina bilo je to još jedno ugodno druženje 80-ak radioamatera i članova njihovih obitelji. Vrijeme fantastično, organizacija (kao i uvijek) na visokom nivou, društvo, pravo, radioamatersko........
U ime svih istomišljenika koji su jučer bili u planinarskom domu Lapjak, u Velikoj, organizatorima, članovima radio kluba "Vallis Aurea" 9A1BTU / 9A4P zahvaljujem na još jednom dobro organiziranom natjecanju i hamfestu. :-*

Vidimo se dogodine ;)

73, Ivo 9A1AA
73, Ivo 9A1AA

9A8DU

kao i predhodnih godina ,organizatori su dali sve od sebe ,odličan Slavonski kulen,nadalje vrhunski roštilj,kotlovina,a aperitivi ,Orahovača,slavonska šljivovica,kutjevačka lozovača,a svega toga u izobilju,na kraju gašenje sa odličnim Kutjevačkim ,te za pivopije žuja je zakon,očekivao sam veći odaziv radioamaterskog naroda,međutim vjerojatno je festival u njemačkoj fridrichsafenu djelomično pomrsio konce,nije bilo niti redovitih prijatelja iz BIH,pa nebi bilo zgorega razmisliti o terminu poklapanju sa drugim festivalima,u svakom slučaju hvala domaćinima. 73 za sve Drago 9a8du
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8A

Bok !

Žao mi je što sam HAM FEST propustio zbog obiteljskih obaveza, a vidim da vam je bilo lijepo kao i obično kod dobrih domaćina iz 9A1BTU.
Vidimo se slijdeće godine !!!!?

73's Mark

9A3TN

Evo i par slika sa ovogodišnjeg druženja u Velikoj by 9a4vm

http://hamradio.hr/9a3tn/hamfest.htm

73 Boris
9a3tn

9A2TN

Ako već nismo bili brojni u natjecanju, bilo nas je dosta u Velikoj (Radioklub Osijek)
Ima slika i na www.9a1bop.hr ili www.hamradio/9a1bop.hr
9A2TN, Koki