KV aktivnosti > RTTY

MFJ-1278B multi-mode data controler

(1/1)

9A7BDJ:
Nesto sam skidao sam neta, ali to mi je sve slabo, uspio sam skuzit predaju u nekim modovima, ali to njije to, hi
Ima li neko osobnog iskustva sa navedenim modemom ?
Zanima me sve o njemu: mogucnosti, njegovi programi, kablaza, upute za rukovanje, sa kojim programima radi (master 780, loger, mixw), ..

9A4SS:
Imam ga skoro četiri godine i jednom riječju radi sve što poželiš (SSB, AM, FM, CW, BPSK31, QPSK31, FSK31, RTTY, MFSK. SSTV, MT63, Pactor, Amtor, .......). Isporuče ti ga sa kompletnim kablovima i instalacijskim CD-om i jumperima tako da ga je vrlo lako i jednostavno prilagoditi bilo kojem uredjaju po uputama koje su vrlo jednostavne i razumljive za svakoga. Ja radim sa MixW programom, ali radi i sa svakim programom koji ti instaliraš. Osobno sam prezadovoljan iako sam u vrijeme kupovine dao skoro 200 Eura (sa poštarinom iz DL-a). Savjetujem ti ako ti se ne žuri da ga naručiš iz USA jer je zamo cijena oko 100 $ (bar je bila kad sam ja naručivao).

Pozdrav, Stjepan

9A4SS:
Sorry, tek kad sam poslao prethodni  post vidio sam da si ti pitao za MFJ-1278B, a ja sam sve napisao za model MFJ-1279. Jednostavno sam previdio za koji model si postavio upit. Još jednom moje isprike i pozdrav, Stjepan.

9A7BDJ:
Nista zato Stjepane, da, ovo je malo stariji uređaj, svaki dan cackam s njim i koliko sam skuzio, predviđen za starija racunala koja nemaju taskinga, danasnjeg, ali zato na 286-tici radi mrak, nis ne steka, hi
Ali je zakon za recimo paket na kratkom valu :)
Pozdrav 9A4SS, hvala na volji

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju