• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

QSL received...

Autor 9A3MN, 05. Lipanj 2007, 09:17:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5CY

U prilog toj činjenici (vidi zadnji post 5BS) idu i ove dvije ''fuj-fuj'' karte za nove IOTA-e, prispjele u roku 3 tjedna od moga slanja prema manageru N6AWD.  Moja sreča nije dozvolila da pričekam još koji QSL odgovor pa da se hvalim u paketu, već sam to morao učiniti O-D-M-A-H.     :)

do novih karata....73, de 5cy

9A5BS

Nakon bezbroj emailova upuceno EB7DX i nula odgovora, konacno odgovor od njega, nakon sto sam uljudno zamolio EA7FTR da malo porazgovara sa njim  ;)
ZL9, PJ4... nove DXCC

9A5CY

a jel to sve NAKON DIREKT zahtjeva tom money-maker-u ?

Zamislite da je čak na ZL9HR web-u pisalo da će isti potvrđivati te veze preko biroa...

Moš s' mislit...  baš bih volio vidjeti da me iznenadi i javno razuvjeri... maaaašala. 73

9A5BS

To je sve od njega, a boli i činjenica da ce biti QSL manager za XR0YY DXpediciju u 11 mjesecu ove godine.
Uskrsnje otoke sam imao prilike 10 puta ih odraditi, ali nazalost nisam niti jednom, tako da ako ih odradim sljedeci mjesec, slijedi opet borba za QSL-ku  >:(

9A6R

Niti jedan QSL manager na Svijetu ne sili da mu šaljemo direkte.U početku to bijaše pošteno kao i sve ostalo.S vremenom se sve iskvari pa tako i manageri.Oduvijek sam protiv bilo kakve managerije. :P Ali što mi to vrijedi... ;)
Čuvajte nerve za stare dane,trebat će vam,HI.

Zdravi i veseli bili.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A5BS

Danas su dosle 2 QSL-ke na moju adresu. U jednom pismu mi se vratila moja QSL-ka upucena ZC4LI. Uz moju QSL-ku koja se vratila sa 2 dolara, bilo je i kratko pismo u kojem gospodja Hodgson pise da je Steve ZC4LI umro u 8 mjesecu.  :(
Druga QSL-ka je od Sama sa Nove Kaledonije. Nova DXCC!

9A4MF

danas stigla, iako moja do njega nije stigla,,,,,, još nije priznata, ali mi je draga, nova QSL-ka

73

9A5BS

Konacno stigla i Anguilla via N5AU... new one  ;)

9A6R

Danas stigle H44G,PJ4/SP6AXW,JY5MM i YI1RZ. :D

73,9A6R

9A5BS

Evo stigao i Kajman na 7 MHz  8) new one

9A2NO

Dana stigle NA-035 i 223. Usput kad KD4POJ manager potvrdio sam i North Dakotu.
Jedina potvrđena od, ne znam koliko, rađeni...hi.

9A5BS

Yesssssssssss!! Nakon 3 mjeseca stigao Mali. Nova DXCC!

DK8ZZ

Za one kojima treba ZC4, info da je QSL MGR za ZC4LI(SK) - G3SWH, ali samo direktno jer Steve ZC4LI nije bio clan RSGB biroa....
73, Zrinko (Zik) DK8ZZ, VE3ZIK, YT3ZZ

9A2QP

Izgleda da je Steve prije nego je SK poslao log na LOTW jer ja imam na 12m 30m i 6m verificirane preko LotW iz 2012g
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A6R

Stigla 4O/HG3IPA 7 MHz RTTY.
TNX dr OM Gabor.

73,9A6R