• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

KUP HRS-a kao 9A activity!?

Autor 9A3MA, 12. Ožujak 2007, 12:40:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A3MA

Štampaću ih danas na printeru. Kupio sam debelog papira. Ako oćeš kolor, moraćeš ipak još čekati, moran složit u Corelu, nešto se ja i Damir dogovaramo.
Uspio sam naći veze iz Kupa Jadrana 2005 i 2006. Čini mi se da smo radili jednom i u 9ACW pa ću morati pregledati arhivu na CD-ima.
73 de Alen!

n1yu

9A3MA: Od traženja pomoći, jedinu korisnu informaciju sam dobio od Marjana, N1YU kojeg stalno napadaju pošto nije u 9A a ja kažem onu staru da "Čovik i magarac više znaju nego čovik sam a kamoli..."

Ne brini za mene, Alene, navikao sam ja na napade jer sam stalno u manjini.  Ovde se zahvalio i 9A3WP, a usledio je nazalost S54KB...

Dugo sam bio jedini ne-Amerikanac na contesting.com forumima.  Obicno citiram izjavu YZ7AA o njegovoj mladosti:  Svi su me zvali na konteste, a samo ti pitao o studijama!

GL sa Muzikantom & CU Porto Re!

9A2KL

Alene, onda se sjeti i moje karte iz 2005 i siporuci je na isti nacin kao i Kokiju. Skuplje ce te doci kamate nego karte.....hi
73's de Leon 9A9L

9A1UN

odose opet u offtopic....

Ovo da se moze log checking radi rucno nije bas pamento ni sa 50 logova. Raditi rucno cross cheking za samo 50 logova znaci jako jako puno radnih sati, a to danas nitko nema. Takodjer bi skratio rok za slanje dnevnika. Kad bi imali program koji bi bio svima distribuiran moglo bi se to skratit na par dana.

Davor 9A1UN

9A2JG

Citat: 9a1un
Kad bi imali program koji bi bio svima distribuiran moglo bi se to skratit na par dana.
Davor 9A1UN
To majstore! Nama starima, da više ne šaljemo samo check logove. Plaćam Karlovačko!

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske