• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Trolovi

Autor VE3ZIK, 09. Ožujak 2007, 20:08:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

n1yu

Vecina ljudi ne napusti okolinu materneg jezika, a ja sam ipak promjenio tri!  Obicno u sali kazem da govorim srsko-slovenacki  :P

S54G, ex YU3AG/MM mi odrza jos jednu lekciju o QSL-kama.  U zadnja dva lokalna kontesta se javljao samo S5 stanicama od kojih ima karticu.  Meni nije  :oops:

Moj doprinos HRS je bila stalna promocija u dezeli, rad sa 9A1A, 9A1P i 9A2004YC te besplatno predavanje u Kraljevici.  Takodjer i ovo trolovanje.

Vjerovatno i ja dobijam mirovinu unaprijed ali jos nemam dovoljno iskustva sa samo tri cceka  :P   Danas sam sa XYL malo trosio po trznici.  Upeklo sunce, puno voca i povrca pa i cvijeca.  Zivot je cudo!

9A2JG

Vidiš , bili smo par dana bez ove stranice, i - odma više dx ova u LOG-u.
Zato, ko je da je- fala in.

Ja to sa QSL-kama stalno prijetim, puste godine, nisam bio dosljedan, ali sam prošli mjesec konačno slomio RA srce, i NEĆU se više javljati onima koji ne nalaze za shodno da napišu i pošalju kartu. Ne govorim o karti broj 48, nego o prvoj karti tom vrstom rada na tom bandu. Mislim da mi mišljenje ne divergira od mišljenja većine RA.

Golemi QRN, ciklona koja se (još uvijek) popunjava, veliko jugo i levanat (po ovom vremenu ti u zimski štajun u Dubrovniku padne snijeg), malo stanica u WPX-u, ništa nova, ništa nova, što pjeva naša Riječanka Radojka Šverko.

Dobio sam DHL-om petnaestak QSL-ki iz OD landa i poslao ih po 9A. Da bar neko dobije čestitku za Uskrs. Da znam adresu od toga tvoga S54G, odma bi mu posla čestitku.

Ništa ne govoriš što su one dvi knjige o UN dijetama, što su ih  napisale one dvi Slovenke, već 15 dana na 1. i 2. mjestu prodane beletristike u 9A.
I onda, kad koji zadrti kaže da imamo nešto protiv Slovenki. Ništa efikasno!

Kraljevica se približava, a ti ništa o članarini. Ali ne brini, penzići imaju beneficirani status, a tamo će ti bit i tajnica pa moš odma platit.

Iden ja na 14, upravo sam radio VK2APG, grmi ovdje, između QRN-a.

73, Koki 9A2JG

P.S. Vidiš, isplatilo se. Prva veza , i opet Slovenac, ST2R , 14142.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9a6c

Možda bi bilo zanimljivije kad biste ovu razmjenu nastavili putem osobnih e mail adresa?

CU GG

9A2JG

Gogo budi duševan (bar u korizmi). Čovik ima vremenski ograničenu licencu za javljanje ovdje, do Kraljevice, zašto mu ne dati priliku da osvježi znanje materinjeg jezika.

Možda plati i članarinu, pa će ga biti i poslije. Za sada je gost predsjedavajućeg, i po tom osnovu je ovdje, to je i napisao.

I na kraju, naslov je primjeren rubrici, Razno. Pametniji od mene su prije par mjeseci napisali da, kad (samo) vidiš određeni naslov (koji ti ne paše) zaobiđeš ga, ne otvaraš, i ne čitaš, pa si mirniji.
Ali, većina nas ne odoli vidit šta je ispod poklopca, zar ne?

73, Koki 9A2JG

9a6c

Znači, nije vam palo na pamet...

A, dobro...

Ja sam inače jako duševna osoba pa mi korizma u tom smislu ne predstavlja nekakav novi poticaj.

Daleko od toga da me zanima o čemu se ovdje priča, ali ostali ste sami puno prije osme stranice i očito da imate mnogo toga reći jedan drugome, a da ostatak korisnika ne sudjeluje u vašoj priči i to je sve.

Iz iskustva, kvalitet i intenzitet mailova by S56A, aka N1YU, neće ništa izgubiti na frekvenciji i kvaliteti, ali ni dobiti... I svi zadovoljni.

CU GG

9A2JG

Jedna dobra, i jedna loša vijest.
Dobra je šta od idućeg ponediljka počimamo radit u turizmu (pa će me ovdje bit vrlo malo).
Loša vijest ti je šta je Mario u penziji, stariji čovjek, vraća se korijenima, a di će nego HRS-u, samo da plati članarinu...

Inače , pojavu ne možeš iskorijenit ako makneš jednu, ili dvi, osobe.
Nacional, Globus, Gloria, Story, tek su tiskovni uratci koji samo podupiru moju teoriju, da ne govorim o pet šest tisuća gledanja.

Neću , iz pristojnosti, spominjati duele od jedne-dvi stranice (slažem se nije osam) nekih drugih osoba, pa se niko ne buni.
Ovo me podsjeća na onu floskulu da smo svi jednaki, samo su neki jednakiji.

73, Koki 9A2JG

9a6c