• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Novi izgled WEB-a

Autor 9A7WA, 03. Ožujak 2007, 17:57:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4OE

Sto ljudi sto cudi pa tako nekome se svidja ovo nekome ono.
Mozda bezrazlozno napadamo webmastericu pitanje  je koliko je ona samostalna u kreiranju web stranice. Sjetit cete se koliko je bilo napada na nju zasto se moramo prijaviti za pregled foruma. Citam zapisnik sa 28. sjednice IO HRS-a i tamo lijepo pise da je tu odluku donio IO

"Ad a) Prihvaca se e-mailom izglasano imenovanje Silvije Dodig za novog webmastera.
Ad b) Zbog opetovanog kršenja kodeksa Carneta, ali i svih pravila pristojnog ponašanja,
usvaja se prijedlog da se pristup Forumu na web stranicama HRS-a omoguci samo
clanovima HRS-a uz prethodno logiranje."

Pitam se sto to znaci "samo clanovima HRS-a"?

Damir
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A7IKF

Početna stranica Web HRS-a bi mogla ostat i manjeg formata pa nemamo svi novu tehniku niti je možemo pratiti

73! 9A7IKF

9A7WA

I ja tako mislim, al neki su puni sebe izgleda i nije im bitno
  za druge, nažalost tužno opet.Dajte na glasanje da vidimo
  što će reći većina, pa nek tako bude, a dotad ako i bude
  samo ja i ja i ko šljivi druge. T U Ž N O !!

73   de   9A7WA

S55M

Citat:Pitam se sto to znaci "samo clanovima HRS-a"?

Damire, valjda možemo na forum samo članovi HRS-a, koji smo uplatili članarinu. 8)
Adi
Koper-Istra

T99D

POZDRAV

Malo mi je van logike objavljuje se oglas ... i na kraju info. na broj 098/...  Nigdje ne stoji  pozivna oznaka(lakse bi bilo).
Inace od cijelog sadrzaja  za mene je interesantno jedino clanak o Don MIller-u , dok mi clanak sa BS7H malo izgleda suhoparno.Teme na stanicama 5-8 me jos uvijek ne interesiraju za razliku od posjete sajma u Pardenoneu.
Ja sam mislio da se jedino u"T9 radio" objavljuju ovako suhoparni-smjesni rezultati, ali eto vidim da ima i jos suhoparnijih.Kad lik procita ovo sve, nema pojma kako stvari stoje u TOP-TEN-u.Ostalo manje vise nije lose , a i reklame su u nekoj razumnoj kolicini(bar za mene)

DALibor

9A7WA

A rezolucija prve stranice kako se to prilagođava, šta treba
   napraviti da bi išlo u 1024x768 pa da vidim sve, ovako mi
   se neki skrivaju, možda nešto taje, tko zna ??

73  de  9A7WA

n1yu

Prevelika leva ivica reklame za Radio HRS!  Historija se ponavlja...

LP MMM S56A, N1YU

9A3HP

Logiranje  samo  pod  evidentiranim  pozivnim  znakom,  pa  lijepo,  ajmo  to  još  sasjeći  na  samo  oni  koji  su  barem  jedamput  bili u  Dalmatinskoj  12 (ja  jesam,  ali  nisam  siguran  da  bih  prošao  ovaj  "alkotest" )  A  zašto  ne  svi  radioamateri  neovisno  jel  su  stigli  platiti  članarinu  ili  ne,  koliko  znam  postoji vrijeme  koliko  se  određeni  pozivni  znak  nesmije  ponovno  "reciklirati".  A   što   je  sa  stranim  radioamaterima,  treba  im  zabraniti  pristup, no  krasno. Vidite  lijepo  kako  izgleda  www.qrz.com   pa  možete  imati  točnu  sliku  o  čemu  govorim. Jer  ako  ostane  na   "logiranje  samo  pod   evidentiranim  pozivnim  znakom"  forum  treba  biti  "https:www.hamradio.hr"  kao  neki  bankovni  site  ???

Obratiti  pažnju  na  hiper  text  transfer protocol secure     ;D

By  the  way  pomenute  administratorice,  ja  neću  ni  riječ  protiv,  jer  je  kao  radioamaterku  neznam. 
Administriranje  i  moderiranje  nit  je  lako  niti  zahvalno, znam  iz  iskustva  jer  sam  i  jedno  i  drugo  radio.  Uvijek  je  netko  ljut  ili  nezadovoljan.  To   valjda  tako  mora  biti.

Baš   me  zanima  tajni recept  po  kojem  sam  ja  "mladac"  u  ovim  godinama,  mislim  ako  bi  to  upalilo   u  stvarnom  svijetu  baš  bi  bilo  zgodno  pomladiti  se.  Biti  opet  golobradi  dečkić,  možda  bi  onda  izabrao  profitabilniju  djelatnost  nego  radioamaterizam, samo  daj   lovu,  daj  stanice,  daj  kablove  i  antene, daj  čak  i  elektronski  taster.  E   pa  vrelo  presušilo  sad  je  i  novac  za  članarinu  problem, jedino  možda  doživotnu   ;D  pa  da  financije  zaboravim  i  možda  me  uvrste  u  callbook,  velim  možda.  8)

9A7WA    pa   klikni  mišem  desnu  na   desktopu  ak  si  Windows  korisnik  otvori  ti  properties  e  pa  tamo   nađi podešavanje  ,  pa  imaš  između  ostalog  podešavanje  rezolucije,  imaš  klizač  ,klizni  ga  u  desno  u  aut , pisat  će  ti  brojke  kolika  je  rezolucija,   potvrdi  sa  YES(ili  je   OK ) i  sačuvat  će  ti  rezoluciju.  Malko  sam  pozaboravio  jer  nemam  windowse, već  PC-BSD  što  bi  rekli  UNIX.  (Jedino  će   ti  sva  slova  postati  odjedamput  jako  sitna  he he he)