• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

IRC

Autor 9A6AA, 15. Veljača 2007, 08:22:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4RV

Citat: 9A7WANaravno da je točno, ali se službenici prave grbavi pa svakako nastoje
  naljepiti naljepnicu avionom i veće marke,

Prije par godina ja od službenice tražio da odlijepi markicu jer je stavila preveliku vrijednost iako sam napomenuo da je sve po propisu - tipizirano.
Ona me 'ne čuje'.
Ja tražim 'žutu knjigu', ma što im to značilo.
Prvo blesavi pogled a onda bez riječi odljepljivanje markica s tri koverte i ljepljenje pravih.
Valjda je nešto skontala. Hi, Hi, ...

Inače, bila je na ispomoći kolegama u mojem mjestu. Ekipa oko nje je znala kim ima posla i mudro su šutjeli čekajući da mlada, nadobudna poštarica 'doživi' radioamatera. :-)
Sutradan sam joj namjerno došao s IRC kuponima, onako cool, ostavio koverte s kuponima na pultu i šutio. Mudro se ustala i otišla do šefice pitati što je to.

Romildo, 9A4RV

9A5CY

od 15.07. će IRC kupon prilikom zamjene za poštanske markice vrijediti 9,90 kn, dok je cijena novog IRC kupona ostala ista tj. 12,00kn

pozdrav

Dean

9A4MF

DEANE

Baš si nas obradovao ovom viješču, ali barem stavito na znanje da ne bude iznenađenje na šalteru u pošti

73 de Miro

9A1ZZ

Pozdrav,,,

IRC kuponi u Sloveniji koštaju 1,25 eura....
Poštarina za pismo u međunarodnom prometu do 20 grama...45 centi...znači 3 kune a kod nas 7,20....eto u ovim teškim vremenima napravite računicu kad pošaljete 100 qsl-ki direkt po 3 ili 7,20kn.. :o

9A5CY

Je, s obzirom da je do sada bio 9,10 kn, ovo na 9,90 može obradovati, no bilo je prije i 10,50kn.
Uvijek se trenutno stanje može popratiti na
http://www.posta.hr/UserDocsimages/cjenik/Izvadak%20Cjenika%20PU%20medunarodni%201%204%202010.pdf
Svi poštanski uredi u RH će tu obavijest sutra dobiti na znanje pisanim putem.

pozdrav (iz Zatona/P)

9A5CY

9A6R

Prije par dana stigne mi direkt avionom sa Malte.Naljepljena markica vrijednosti 0,37 centi!Pokažem ja to HP-ovim šalterskim djelatnicama i one se čude kako malo to košta na Malti i meni kao protupitanje kako oni to financijski izdrže?I dalje tvrdim da je HP jedna od najskupljih pošta na kugli.Njemačka je skuplja ali oni ipak imaju "malo"veči standard od nas.
Zato i jesmo u "banani"a bit će i gore. :P

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!