Marijane, nemoj se praviti blesav, jer nisi.
Jezično pitanje ticalo se svega osim navedenih kratica.
Da citiram autora:
"Također nsam zasledio (?) odgovor na 9A6C retoričko pitanje (??): ko je naš S53MV (

)?
P.S. Bio bi veseo zelja slusalaca za predvanje o radioamaterskim tehnologijama..."
O tome ti ja pričam pa ti sad okreni ploču kako ti drago.
A čak i ja znam što su DSP, DDS i SDR, ne bi vjerovao: ne da me zanima, ali tek da znam o čemu ljudi pričaju...
Ja znam da bit potajno zapravo i htio biti vanjski neprijatelj HRS-a, ali ništa od toga.. Izgleda da si prešao u unutrašnje...
I kako je netko najavio, situacija na webu je živnula dolaskom novog usera, a o kvaliteti ne treba trošiti riječi. POznavajući ga, cilj je postgnut, piše se pa makar i gluposti. A diskusije po metodi "prst u oko, suze neka teku" tek će doći. Historia est magistra vitae, ali taj magisterij za tebe je još misterija, bez obzira na članstvo i utjecaj u ARRL (kojima se sigurno gaće tresu kad im navratiš na forum), majstorski stupanj iz elektrotehnike (samododijeljeni...) i sve ostale brojne zasluge.
LJudi predlažem da zaista sačekamo nekakvo razumno objašnjenje iz kancelarije HRS-a o ovom presedanu pa da vidimo tko je ovdje zaista lud, a tko se samo pravi pa makar i bezuspješno.
GG
PS - Izvnijavam se zbog čestih lapsus calami, još se nisam navikao na novu tipkovnicu pa izgleda kao da sam tek stigao iz ALO' ALO'... A prilično sam pismen, majke mi...