• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

natječaj HZTK

Autor 9A6XX, 22. Siječanj 2007, 16:52:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Ma dobro, nemojmo baš tako...

Činjenica je da se u SRVKS, kakav god bio, uključi jako veliki broj klubova i operatora sama po sebi je značajna.

O tome da li se i kako to moglo iskoristiti i dalje od Jaruna, druga je priča.
Puno toga je kod nas centristički nastrojeno i orijentirano pa tako i ovo, ALI...

Kad ja postanem predsjednik HRS, puno će se toga promijeniti pa tako i SRVKS.

Bio predsjednik Petar ili Šestar, važno je da HRS prosperira i klubovi zajedno s njim.

Svečano obećavam da se neću slikati za naslovnicu časopisa, a za centralnom postajom radit će profesionalci!

Zanimljivo, kako nam svaka tema klizne s kolosijeka na sporedni kolosijek koji u pravilu završi na nekim stvarima koje su izgleda bolna rana:
-qsl karte
-predsjednikovanje
-nerazumijevanje sredine
-nemoć da se pokrenemo
-lova
-pare
-donacije&dotacije

Iznogud
još neko vrijeme vezir, a onda samo Vaš

9A2JG

Od glave riba smrdi,...
a čisti se od repa

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2D

Predsjedniče!
Trenutno nemam podatke, znam da je ekipa bila iz Siska (time se profesionalno bave) i žuljali smo 5-6 subota za redom. Pitati ću našu predsjednicu ZTK (da, da, dobro ste pročitali, predsjednica, a imamo i predsjednicu županijske ZTK - dječaci moji, vremena se mijenjaju, jedino mi doživotni ostajemo tajnici) koja nam je to i organizirala pa ću objaviti javno. Možda se neko iz vrhuške HRS-a sjeti pa tako nešto organizira i za nas.

Ovo gore je bilo za budućeg predsjednika.

73 de 9a2d

9A2JG

Kažem ja danas svom Predsjedniku : Eto, uvjeravaju me kolege da ovo što radimo nije in, da je DXCC preživio, da se na to više niko ne pali, da smo bacili u vjetar ovih 27 kuna poštarine danas za ARRL desk i sve u tom tonu. On me gleda pa će iznebuha : Očeš uputnicu za Ugljan ili za Rab? Rodila ga majka Rvatica.
Pošto smo lovu za ARRL ionako dali iz svog džepa, ne moramo nikome polagat račune. Jedino je par Staročeških ostalo u gajbi. Za ove koji ne šalju ništa, osim žene na posao.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9a6c

Asti, nisan zna da u Splitu ima Starog češkog piva... Sjećam se da smo s položaja išli u Unešić po to i jednom gadno spušili, jer je bilo samo ožujsko, i to ST verzija koja nije ni za...

Vlado hvala za info, ako se sjetiš javi mi nekako, jako me zanima.

GL GG

9A6XX

Natječaj HZTK za zajednice i udruge tehničke kulture

Cilj Natječaja Hrvatske zajednice za tehničku kulturu je potaknuti razvoj tehničke kulture na lokalnoj razini.

Sufinancirani projekti nadopunit će i proširiti postojeće oblike zadovoljavanja potreba i interesa u pojedinim područjima tehničke kulture ili donijeti nove ideje ili modele razvoja tehničke kulture na lokalnoj razini.

Udruge i zajednice tehničke kulture mogu dostaviti najviše jedan projekt na ovaj Natječaj.

Hrvatska zajednica tehničke kulture (u daljnjem tekstu HZTK) će podržati projekte koji ispunjavaju cilj Natječaja te će završiti do 30. travnja 2008.

HZTK neće razmatrati prijavu koja u cijelosti ne odgovara uvjetima Natječaja. Projekti udruga koje nisu na vrijeme i na propisanim obrascima (s obaveznim prilozima) dostavile opisno i financijsko izvješće za 2006. i izvješće za 2005. godinu također se neće razmatrati.

Odabir predloženih projekata bit će u rujnu 2007. godine, a svi primatelji potpora bit će obvezni dostaviti po završetku projekta, a najkasnije do 30. travnja 2008. opisno i financijsko izvješće s preslikama računa kojima se dokazuje namjensko korištenje sredstava.

U slučaju da želite prijaviti projekt na ovaj Natječaj, molimo da pažljivo pročitate tekst Natječaja, popunite obrazac prijave i dostavite obveznu dokumentaciju do 31. srpnja 2007.

http://www.hztk.hr/?A=NOVS&GRUPA=40

9A3BCZ

Poštovanje.

Vezano za HZTK ovim putem obavještavam bivše članove i sve zaljubljenike u ovaj naš hobi da obnavljamo rad Radio kluba SLATINA - 9A1ABE.  Nadamo se svesrdnoj pomoći svih struktura u gradu Slatini, te svima Vama dobrim ljudima s savjetima, sugestijama i sl.
Kad bi se netko smilovao i darovao nam još i koji uređaj ili antenu...
Nažalost sve je uništeno i pokradeno u ratu i neposredno poslije njega, ali zato sada lopovima nećemo dati ni blizu (nek se prepoznaju neki iz Slatine u ovoj rečenici) niti će mo dijeliti dnevnice kako je to bilo u "njihovo" doba.

Svi zainteresirani nek se jave na 098-562-260

73 de Zlatko  9a3bcz

73 de 9A3BCZ, Zlatko