• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

VIDOVO 2007 ??

Autor 9A2KL, 22. Siječanj 2007, 16:43:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2KL

Stigao i procitan....hi

TNX
73's de Leon 9A9L

9A2QF

Čestitke Davoru i radioklubu Brdovec na organizaciji contesta,ipak su oni iz moje županije,još da se aktivnije uključe u rad županijske zajednice,puna šaka brade ili puno više veza među klubovima u županijskoj zajednici.

Željko valjda samo povremeno posječuješ stranice foruma,a ako si češće tu promaknulo ti je moje pitanje za organizaciju natjecanja u prosincu.Zašto bi bio problem održati natjecanje u prosincu,kada je kalendar prazan umanjili bi možda praznička veselja,pa nekima je veselje raditi u organizaciji ili učestvovati u natjecanjima.

Željko ne misliš li da bi bilo primjerenije organizirati natjecanje sada u miru u predprazničko raspoloženje, a nekima je bilo primjereno organizirati natjecanja za vrijeme srpskog terora i za trajanja borbr za očuvanje domovine i slobode Hrvatske,a one koji su uzeli ućešče u toj obrani,zato jer su bili na ratištima a koji nisu nisu imali moralnog opravdanja organizirati natjecanja u to vrijeme. 18 članova radiokluba vilo je na braniku domovine i svi su oni prglašeni jugo nostalgičarima jer su odbili organizirati natjecanje,a sud časti HRS na pritužbu na otimanje imena natjecanja unatoć prezentaciji tko je prvi i tradicionalno godinama organizirao to natjecanje nije dobio odgovor.Valjda nitko nije imao tri čiste doći do linije obrane Hrvatske da nekome od članova radiokluba Velika Gorica urući mišljenje suda časti.

Neznam da li si i ti tada bio u tom sudu časti HRS-a

Neznam isto tako kako možeš davati bilo kakve komentare,kada smatram da svoju obvezu menađera ne obavljaš,a to se vidi po izradi kalendara natjecanja,po pravilnicima zadnji puta korigirani sa 2004 godinom,po neobračunu i neobjavljivanju rezultata i to ne samo ne na vrijeme nego neobjavljivanja godinama a opet istim klubovima se omogučuje organizacija natjecanja.

U travnju mjesecu sam dobio na pitanje o takvim stvarima da je HRS u reorganizaciji i da će sve ubrzo sve leći na svoje mjesto i sve biti ažurirano,ali do sada to nismo dočekali-valjda i hoćemo kada se neki ljudi koji preuzimaju a neizvršavaju preuzete obaveze maknu iz naše sredine samovoljno ili reizborom.

Još jednom čestitke radioklubu Brdovec.

73  9a2qf

9A2KL

Ti si Zdenko isto Zupanijski obojen....a sta je sa nama koji smo daleko od te Tvoje zupanije.....valjda smo i u drugom savezu po tome.....

Imas tamo Turopolje pa organiziraj kontest na nivou ulice i nemas problem....ipak ukljuci i Rakarje.....
73's de Leon 9A9L

9A2QF

Bok Leone !

Možda ču nekome iz inata organizirati natjecanje pod nazivom " po šumama i gorama " kada su nam imputirali jugonostalgičarstvo.

Budi dobar i ti si u to vrijeme živio u Velikoj Gorici i imao učešće u organizaciji i provođenju Pokuplja.  

73 9a2qf

9A2KL

Znam.....ja sam ako se sjecas i pravilnik pisao po onom starom.....i nitko me nije pitao za autorska prava dok su ga KRALI.....a zna se i tko je bio glavni pokretac kradje.
73's de Leon 9A9L

9A4FW

Pozdrav Zdenko,

vjeruj mi da za ovo o čemu pričaš oko otimanja kontesta prvi puta čujem od tebe. Molim te da mi pošalješ privatnu poruku jer ne mogu ovako sve povezati...SRI.
    Domovinski rat sam jako dobro osjetio na vlastitoj koži pa ti vjerujem ovo što si napisao oko toga.
Na žalost promaknulo mi je tvoje pitanje na ovom forumu pa ti samo želim ponaviti što sam ranije napisao, tj. da nemam ništa protiv da Vaš klub organizira jedan period 9A AC-a, samo mi morate poslati zahtjev na moj e-mail i predložiti pravila, termin (ako je to prosinac tako napišite) i naziv natjecanja. Moj e-mail je 9a4fw@hamradio.hr
    Na žalost ovaj WEB već pola godine nema urednika pa sam morao preuzeti na sebe i taj dio posla. Pogledaj na kalendar UKV natjecanja i samo ću ti reći da mi je za takav njegov izgled trebalo 3 cijele večeri za računalom. Sada kada se kreće po njemu sve izgleda jako jednostavno, ali nije baš tako kada se uređuje što nisam ni ja znao do nedavno.
    Što se tiče objavljivanja UKV rezultata samo si djelomično u pravu jer su rezultati za sva UKV natjecanja iz prošle godine objavljena. Iznimka je 9A AC koji kasni ne zbog mene nego zbog klubova koji mi nisu poslali rezultate svojih perioda bez bonus bodova. Ali ako mene smatraš odgovornim za to...OK.

73 de Željko, 9a4fw

9A6R

Srića da sam se navrime skinija i presta bit ovisnik.

DD
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!