• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

VU7RG

Autor 9A2JG, 15. Siječanj 2007, 08:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3XZ

sta je sad frajeri ....nitko nije nista cuo jel ????

famozna dapace povijesna hrvatska sutnja ....!?
Mladen

T99D

UHUH uradjen prije 30-tak minuta na 10130, poslije cijelih sat dozivanja.Sreca da rade sa dvije stanice pa se guzva podjelila, ali je signal momacki.Inace 100w.Na 40m je bilo strastveno u 5min.Sad jos da se nakanim na ssb i meni dosta.
A ko je sinoc slusao VU7 na 7022-oko 1720utc onda se moglo uciti kako 9A operator lijepo radi, a da nije niti poslusao saobracaj.Valjda se ljudi vode ja cu zvat pa me neko mozda i cuje , a sto svima prskas otom potom.
DALibor

9A2JG

Da vrag nije baš tako crn, evo i jedan (rijetki) pozitivni primjer.
Neki dan, kada je 9A2Y bio na IOCA ekspediciji, nakon održane veze ostao sam na frekvenciji. 9A5CY ga je pokušavao raditi, slaba čujnost, i u jednom trenutku je veza zaista bila kompletirana. On ju je odbio staviti u LOG jer on nije bio siguran u nju. Bez obzira što mu je par glasova sugeriralo u zboru : Good contact.
On se vratio dvadesetak minuta poslije, odradio vezu, bio zadovoljan, po svojim mjerilima. Svaka čast!

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Poslije duge i teške bolesti, svi QSO upisani u on-line LOG-u.
Još samo da ga odradim na 1,8 i 28. Kažu da je jučer bio na 28 CW. Ja slušo nekoliko sati sa 3 el. beam, 15 masl, ni abera!
Dobar ulov alasi,
73, Koki 9A2JG

9A2JG

Imate ga na tri mjesta na 7 MHz CW. Dobar lov!
73, Koki 9A2JG

9A2JG

Još večeras da ga puknem na 1,8, i , bon voyage. Dosta je brate mili!

73, Koki 9A2JG

9A2QP

:D VU7RG
Na svim bandovima osim na 10m i 160m ssb i cw normalno na 30 samo cw i rtty uredno radjeno mi se cini naj ekipa na CW poslije D68C ono je bilo na svim bandovima osim na 160m ali i to bu kad bEVERAGE proradi nadam se hi hi.Kaj velis Davore
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe