Autor Tema: Jedan prijedlog ..............  (Posjeta: 1192 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A1AA

  • Život posvećen forumu
  • *******
  • Postova: 1.883
Jedan prijedlog ..............
« u: 27. Siječanj 2007, 11:35:10 »
Predložio bih da se pod rubrikom "Ostale HAM diskusije" otvori i "podrubrika"
QSL karte, qsl informacije i sve vezano uz potvrđivanje veza

Na taj način bi diskusije razbacane po svim mogućim rubrikama i topicima bile na jednom mjestu, a time bi se i otvorila mogućnost da oni koji, iz bilo kojeg razloga, ne preferiraju primanje, slanje i sve ostale aktivnosti oko potvrđivanja veza QSL kartama uopće ne moraju čitati tekstove operatora kojima je to vrlo važan dio ovoga radioamaterskog hobija, i koji smatraju da je veza završena kada prime QSL kartu.

Ne mislim da ta rubrika treba biti prostor gdje ćemo raspravljati o tome da li slati QSL-ke ili ne, već da tamo pišemo o QSL informacijama, QSL menadžerima, slanju i prijemu QSL-ki preko menadžera, biroa, direktno i sve ostale slične stvari….. :idea:

Vjerujem da "kritična masa" istomišljenika postoji i da to uopće nije sporno, ali se bojim da u ovome trenutku imamo odgovornu osobu koja uređuje ovu WEB stranicu i koja to može učiniti.
Prije nešto više od godinu dana ovakav prijedlog za otvaranje rubrike "Diplome" poslao sam tadašnjem uredniku WEB-a, Emiru 9A6AA, i za dva dana rubrika je bila na Forumu……..

Nadam se da će netko od zaduženih (odgovornih) za uređivanje web stranice HRS-a ovo pročitati i odgovoriti, nadam se, pozitivno :D

73, Ivo 9A1AA
73, Ivo 9A1AA