• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

1A4A

Autor 9A4QV, 02. Siječanj 2007, 15:02:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

Ma daj Koki,kojih 240 cw,pa zar neznaš da je CW prevladana vrsta rada !
DD
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Evo sada, na rastanku, rade tom prevladanom vrstom rada na 28010!
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

Uradija sam ga na 28012..među zadnjima..hi
73
DD
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Danas završio 1A4A, sutra završava T30XX (koje li simbolike , op. JA8BMH, radio pretežito USA, QTH=Tarawa, poslije Iwo Jime najkrvavije borbe na Pacifiku u 2. svj.ratu, vidi : Boris Prikril - Pakao Pacifika),         a prekosutra počima (barem bi trebalo) S21XA u trenutno (politički) najnestabilnijoj zemlji u Aziji. Poželimo im svu sreću.

Koki 9A2JG

P.S. Sva je sreća da XT2C cipa po svim bandovima, sve vrste rada, odlični operatori. To nam je uvik sigurno.

T99D

Hm sinoc ga uradi na jedvite jade, nisam ga puno zvao nekih 15min, ali problem je veliki malo slusati saobracaj(izgleda da je u modi biti sto veci kreten kad je neka guzva na bandu).Signal dobar, voznja dobra , ali koliko sam mogao da ukopcam lik je uglavnom radio signale koji su bili debelo u crvenom, sitnu raju nije niti pokusavao da odradi.E sad ako ce qsl-ka da se ceka i nikad nedoceka kao sa 1A0KM onda super.
7.1.07-7067khz-ssb 17:20utc
DALibor

9A2JG

Kretene mi, europske , ne spominji. Jučer bio DVA puta na listi za raditi Mount Athos, jedan put mi upropasti neuki net control potpomognut sa I QRM-om, a drugi put kad me prozva dvije španjolske stanice daju Apoloniju raport kao da su one u vezi! Da nije tužno, bilo bi smiješno.
To je ta uljuđena Europa, zemlja nečijih snova i sanjarenja!
73, Koki 9A2JG

N5CRO

Citat: "9a2jg"Cijelu večer 1A4A radi na 3785 a sluša 5-10 up. Cijelo vrijeme dvije LX stanice im "čavrljaju" na narečenoj frekvenciji. Od UK do dalekog Istoka im naglas "prozivaju" bližu i daljnju rodbinu, oni ništa. Bliže postaje ih mole da se maknu oni ništa. Zbor bečkih dječaka pjeva IDIOTEN, oni ništa.

Je li to ta "uljuđena" Europa kojoj političari teže? I neki dan primiše zemlje gdje su elektrifikacija i tekuća voda misaone imenice prije od nas!

Koki 9A2JG
Nisam slusao tu guzvu na 80m,ali mislim da da su trebali pozivati 10KHz nize i onda raditi split.Ovako su maltene pokrili cijeli dx prozor,sto i nije ok.
73,Josip  N5CRO

Laissez Le Bon Temps Roulez

9A2JG

Jedan idiotizam ne bi trebao inducirati drugi. Kod razumnih osoba.

I slijepac je vidio, a ja i mnogi po Europi napisali već prvi dan njihovog rada, da to nije talijanska "prva liga" operatora, i samim time im se mora puno toga oprostiti i dozvoliti u startu. To je jedna strana medalje.

Druga strana medalje je što su LX1UN i još jedan mu zemljak doslovce čavrljali o beznačajnim stvarima (toliko njemačkog znam, i ne samo ja , nego i stotine koji su bili "proskičali") da su namjerno iritirali tisuće i tisuće amatera diljem svijeta. Oni su ondje svaki dan, a 1A vrlo rijetko.
Mogla se čuti sva lepeza psovki, na svim europskim jezicima. Ne opravdam njihovo psovanje, ali Bože mili, svak ispoljava gnjev na način primjeren kućnom odgoju i sredini.

Koki 9A2JG