• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Septembarski VHF contest

Autor 9A2WA, 04. Rujan 2006, 17:37:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

S55M

Evo malo čitanja. Ako kome treba prevod, neka se javi (za brojeve mislim da ne treba:
http://www.df9ic.de/tech/trxtest/trxtest.html

A najlepša je ova: citiram DF9IC
"The IC821H and IC910H have a very poor LO design. They are well suited for FM repeater operation connected to an indoor HB9CV antenna. Other use should be prohibited."

Gogo je to lijepo napisao. Čak i bolje od mene :)
Adi
Koper-Istra

9a6c

Sorry, nema me na Jarunu.

Osim ako netko ne poželi transverter ili qro, hi.

Ima dana za priču.

GG

9A2KL

Je je....ti ces me nauciti....naravno kad se rastreznis
73's de Leon 9A9L

9A2KL

Mozda me ti naucis ....kad se rastreznis
73's de Leon 9A9L

9A2KL

Pa zar to jos uvijek postoji???? Nisam bas siguran da je ovo radio amaterizam koji je bio prije 45 godina kad sam poceo. A sto se tice citanja postova, ako ti se ne svidjaju a ti ih preskoci.

I bas me zanima sta bi ti to mene mogao nauciti??? Vjerojatno FOČA PIROT LIKA jer vidim da si jos u JNA oznakama...
73's de Leon 9A9L

9A2KL

Ispod stola....a gdje bi drugdje. Pokusao sam i ispod kreveta ali bilo je prenisko.
73's de Leon 9A9L

9A2KL

Ako si mislio na alkohol kakav ti pijes onda si u krivu. A sto se tice pijace ove sam godine popio vise nego lani. Citave 2 pive i to male. Bas sam pijanac. A posto je u Ludbregu dosta sljiva vjerojatno ti je udarilo od "vesele masine" u tu pametnu glavicu. Stisaj strasti pa mi to sto si do sada napisao lijepo objasni u ZG na zagreb festu. Biti ce mi zadovoljstvo poslusati. Ali samo pod uvjetom da se do tada rastreznis jer pijance organski ne podnosim.
73's de Leon 9A9L

9A2KL

Pa bas ne vjerujem da cemo se cuti na 600 ohm-a. Mozda osobno ako budes imao muda doci u ZG.
73's de Leon 9A9L

9A2VJ

9A8DU

on je old yu pozdrav za sve  Drago 9a8du
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???