• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

OSTAVKA -nastavak

Autor 9A2KL, 13. Siječanj 2007, 08:24:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2KL

Posto je Mate, koristeci svoje pravo i moc zatvorio proslu temu, eto ja otvaram novu.

Da Josipe. Ja uvijek iznosim SVOJE misljenje. Bilo ono krivo ili pravo i svidjalo se nekome ili ne. Vjerojatno zato sam uvijek bio pod udarom pojedinih struktura vlasti u HRS i u SRH pa mi je to vec normalno. No kao sto vidis odrzao sam se godinama.
Pises da ti u USA i ja u ZD znamo isto sto se dogadja u HRS. E pa vidis i sam koliko je to kriva izjava. Ako bolje pogledas vidjet ces da je moja lokacija u 4 zupanije a i inace sam hiperaktivan. I dosta putujem diljem Lijepe Nase a i sire. I vidi cuda skoro sve clanove IO poznam i osobno. I sta mislis tko od nas dvojice u tom slucaju ima bolje informacije?? Cak poznam i veliki dio onih koji se ovdje javljaju sa postovima. I cujem se sa njima telefonom. Ponekad se i telefonom "posvadimo" zbog mojih ili njihovih postova i zivot ide dalje. Vjeruj moja pisanija nije nikada ovdje bila uperena prema OSOBI koja stoji iza nekog CALL-a, ali svaka moja kritika je protiv bilo koje gluposti koja se radi u ovom nasem hobiju. A njih se u zadnje vrijeme radi jako puno. Sto se tice clanarine redovito je placam ali ne onu za casopis. Ne radi se o svoti nego jednostavno je to moj protest prema losoj uredjivackoj politici u njemu.
Sto se tice koristenja znaka....pa slazem se sa tobom ali ne u djelu da trebaju potraziti ljekara. Doktora ili lijecnika mozda, no to je njihovo pravo da im se digne tlak. I jos kad procitaju pojedine provokativne postove onda je "uzitak" kompletan. Svi smo mi krvavi ispod koze. Eto i meni je ponekad mrsko procitati neke postove ali opet ponavljam svatko ima pravo pisati svasta sve dok ne pocne vrijedjati. A u zadnje vrijeme su i uvrede pale. Cak su i neki tvoji postovi bili jako uvredljivi. Mozda su i moji, ali zbog subjektivnosti to ne primjecujem. A nitko me nije upozorio na to. Nazalost koliko sam uspio vidjeti tebe jesu. Da razmislis malo o svojim stavovima Predaleko si da bi mogao uz pivu i cevape u 4 oka rjesavati MISSUNDERSTANDINGE....hehehehe
73's de Leon 9A9L

9A2JG

Ispričavam se Leone, nekako smo u isto vrijeme izbacili postove; da sam znao da češ ga otvoriti nebi ja stavljo novi topic. Sve Tvoje potpisujem.
Skromno smatram da nije fair zatvoriti topic bez obrazloženja. Jer nije to stvar forme. Što Dalmatinci kažu : Puknut češ na guzici za reć šta nekoga ide! Pod ovim ili onim naslovom.

Nije mi jasno kad (neko misli da) treba zatvoriti topic postoji webmaster (možda nije ista osoba?), a kad te bolesni tipovi vrijeđaju, onda ga nema.
Možda će nam idući postovi pojasnit neke stvari. Meni sigurno hoće.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske