• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Kraljevica

Autor 9a6c, 04. Travanj 2006, 19:01:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

OE1EMS

9A6C
"Po mom sudu, događanje u Kraljevici je išlo svojim tokom, a svatko je sjeo tamo gdje je htio, uključujući i mene."

e moj gogo tesko je bilo onome ispred koga si ti sjeo....
bolje receno taj bas nije puno sta vidio!

73
ems

9a6c

Ja molim da me se ne vrijeđa.

Onaj tko je sjeo iza mene imao je što i vidjeti.

G

9A3WP

Pozdrav svima...
Evo ja sam sjedio tri reda iza 9A6C i sve je bilo pregledno, hi.
Da, malo je neobično bilo što 9A6A nije otvorio skup. Mislim također da to ne bi smjelo imati veze s nikakvim događanjima prije ili poslije samog skupa. No, srećom nije potrajalo dugo pa nas je Petar još uvijek na vrijeme pozdravio i slažem se konstruktivno sudjelovao u raspravama.

Osobno to kažem svakome, mislim da su vremena za nas preteška i da nsa ima premalo da se ne bismo mogli i trebali dogovoriti međusobno o svim aktualnim problemima i akcijama. Apeliram zato da svatko od nas razmisli i pregrize eventualni nepotreban ponos, pa da zaboravimo što je bilo do jučer i da jednostavno konstruktivno i pošteno prema sebi i drugima nastavimo dalje (u nove pobjede). Sigurno je da svi mi imamo neke zasluge i propuste. Neki više - neki manje prvih i/ili drugih.

Meni osobno i kolegi Zoranu, 9A5ASZ skup se jako dopao. Nadamo se da je to samo početak. Slažem se da bilo pametno da smo uključili medije. Što se domjenka tiče nisam uopće na to računao. U svakom slučaju pohvaljujem kuhara, hi.  Mi Samoborci bismo i pizzom o vlastitom trošku bili zadovoljni, a od HRS-a bismo očekivali samo kavu i vodu za piće...

Nažalost iz razloga obaveza koje smo morali riješiti prije samog dolaska, Zoran i ja skupu smo se pridružili u zadnji tren. Zato mi je najiskrenije žao što jednostavno nisam stigao porazgovarati sa svima s kojima sam to želio i u trajanju koliko sam to želio. Mislim pritom i na Tebe Gogo. Stigli smo se samo pozdraviti u prolazu. Neki ljudi su me svojom pojavom ugodno iznenadili.

Za sada svima lijepi pozdrav, pa ako sam nešto zaboravio - već ću ja naći vremena za dodatni komentar, hi.

9A3WP.
<<<
OP: Goran QTH: Zabok
@9A3WP @DK3WP

9A2KL

E Gorane!
Tri reda iza jos je i dobro. Da si bio red iza kao sto Braco kaze, nebi vidio nista osim kockica na kosulji. Nitko nije ocekivao takav domjenak uzevsi u obzir da je situacija kakva je. Kava i voda bi bilo dostatno jer vi kontinentalci ste dobili i puno vise dolazeci na more. Miris, zrak i sl. A sredstva (financijska)  ponudjenih i potrosenih "bakanalija" bi lijepo sjela na racun za avionske karte i dodatne troskove nasih "olimpijaca". A posto i radio-amaterizam spada u sport mozda bi trebalo posjetiti i HOO pa da se malo isprse. Garantiram da bi oni i da daju minimalna sredstva to medijski dobrano popratili. Sjetimo se samo kako je bilo medijski popraceno kad je na TV bila emisija u kojoj je americki veleposlanik urucio nagrade za 1. mjesto u svijetu ekipi 9A1A.
73's de Leon 9A9L

9A2KL

Evo da aktiviram ovu temu jer je tu pala i tvrdnja o nezainteresiranosti medija.

Dakle, 02.05.2006 u Zadru se dogodila proslava i izlozba povodom 60 godina Narodne tehnike. U malom izlozbenom prostoru na glavnom trgu. Od exponata samo panoi sa slikama iz svih sekcija Narodne tehnihe zastupljenih u NT u Zadru. Pocetak predvidjen u 19:00 sati. Ali gle cuda....U 18:30 nema vise mjesta ni za iglu ubaciti. Sve puno "glavnih" faca  NT iz Zagreba, Zadra Zupanije, gradskih vlasti Zadra, zainteresiranih posjetitelja, dvije klape....i da covjek ne povjeruje svi novinari medija sa podrucja Zupanije zadarske ( Zadrski list, Novi list, Zadarski regional, Novi radio, Zadarski radio, Donat radio, Gradska televizija, i neizbjezni HRT. I podsjeti me to na KRALJEVICU gdje je bilo daleko intersantnije i "svecanije"..(bar je trebalo biti)-..??!! I sjetih se IN MEDIA TRES..... Ocito "BIVSIM" i danasnjim novinarima nije zanimljiva ista tematika: I na kraju svega domjenak .....FRITULE i jos neki domaci kolaci kojima neznam ime jer bas i nisam neki dalmos...HI, a i star sam pa zaboravljam...!!!

No, po mojim skromnim matematickim proracunima citav domjenak ispade 100 KN......???!!!
A ovo sve napisah da podsjetim na tvrdnju IN MEDIA TRES...
73's de Leon 9A9L

9A2Y

Eto ,uskoro imamo dugi čin ove parodije
     9A2Y

9A2Y

Hebote,koja je ovo diktatura,ne moš poslat post,lipo,lipo

9A2JG

Milane, škužajen se, ja san kriv, moj je glas bija oni šta je pritega, kajen se...
Bija san poslinpodne u butigi, dobra je...

73, Koki 9A2JG

P.S. Ko je moga promisliti lani........
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2Y

Ne znam Koki za što se skužaješ,ali to je ipak moja butiga,hoću reć mog sina. Neću NHF
    Bi si reka da te neće bit,ali, Nek si se ti nama vratio,ee

9A2Y

VEČERAS MI SE BRIŠU POSTOVI.PROBAT ĆU SUTRA
   GOOD NIGHT EWERRY BOODY   9a2y

Milane svaki "obrisani" post se nalazi u rubrici "Koš" koliko ja vidim tamo nema niti jednog tvog posta.

Moderator 9A7YY

9A2JG

Pozivam zainteresirane za odlazak u Kraljevicu, iz županija DN, SD, ŠK, ako hoće se vozit u petak popodne, od Splita do Kraljevice, i nazad u nedilju, 19.4. nazad. Benzin dilimo, ja u Split plaćan krafene i bilu kafu.

Mogu ić i oni šta su glasali protiv mene, ne kupin ja u prsi. Jedino ne mogu lažljivci, njih ne trpin.

73, Koki 9A2JG

P.S. 021- 635343, 635746 , mob. 098 - 1941308, simpleks 23 , jer R2 ne postoji, i RU 698 (Bijakovo).
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5ST

Aj da malo zagrije ove dvi sedmice,pa da se i okupamo.
I onako za Uskrs teadicionalo otvaram sezonu kupanja na CI017.
Bude me se čulo i na KVu!
Se vidimo u Kraljevici!
73 de 9A5ST
Zeky

9a6c

Predlažem da se priča nastavi, u temi Kraljevica 2009, da ne vozimo na dva kolosijeka.

Ovdje ključić, tamo vrata otvorena.

Hvala na pažnji.

NHF

GG