• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Pomoc CW identifikator za repetitor

Autor T97V, 16. Veljača 2006, 12:25:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

T97V

Kao i u naslovu molim za pomoc oko nabavke sheme ili gotovog CW identifikatora za repetitor sa IC 16F84 ili slicnim PICAXE krugom.

9A2D

Javi se kod Željka, 9A2EY, on je izradio identifikator za naš lokalni repetitor, radi UFB (moguće je mijenjati vrijeme, brzinu, ton i sl.).

73 de 9A2D

9A4QV

Imas i ovdje:
http://web.tiscali.it/vcoletti/benvenut.html

To je prvenstveno beacon keyer ali kojeg mozes podesti za mnoge stvari tako i tvoje. Jednostavnim prilozenim softwerom upises pozivni, poruku ili sta hoces i klizacima podesis vremenska trajanja, brzinu kucanja odnose itd.
Kliknes na dugme i sw ti odmah napravi hex file koji jednostavno programiras u 16f84. Mozes koristiti ralzlicite kristale za projekt jer frekvenciju kristala takodjer upisujes u program ......

Kod mene radi vec par godina besprijekorno.

Adam

9A5CW

73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A4QV

cw: slatem se, pa taj sklop ima izlaz za zvucnik kojim mozes modulirati FM, ili se varam?
8O

9A5CW

Treba mu i timer za odziv... svakih koliko minuta ili okidanja repetitora da kuca svoj ID...
73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

T97V

Brz i jednostavan odgovor... zahvaljujem svima...

Vlado