• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Radio terorizam

Autor 9A7SVB, 15. Travanj 2004, 06:35:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7SVB

Pozdrav svima,

na news grupi hr.rec.radio.amateri pokrenuo sam diskusiju na temu terora na R6.
MOlim sve one koji se smatraju pozvanim, ili jednostavno žele nešto reći na tu temu, da nam se pridruže.

Nadam se da će reakcija HRS biti u skladu s novim imageom, koji iako u stvaranju, pokazuje vrlo kvalitetne pomake.

vy 73 9a7svb

Murphy je bio optimist!

9A3PX

Ne slusam cesto i to zato sto slusanje toga nije bas neki ugodan dozivljaj. Vjerojatno ima puno ljudi koji su ugasili postaju iz istih razloga. Koliko ja kuzim taj problem, problem bi trebala rijesiti nasa drzava. Naime mi radioamateri imamo kompetencije samo u svojoj udruzi. Dakle u koliko su "teroristi" nasi clanovi mozemo ih prijaviti disciplinskoj. Disciplinska moze ispitati slucaj i iza toga netko moze predloziti sankcije prema nasim clanovima.
Na zastitu imamo pravo jer smo platili drzavi 60 kn za "zrakarinu". U ostalom, problem se mora rijesiti zakonskim putem, a zakon je u rukama drzave. Koliko ja znam korisnici radio spektra i porezni obveznici placaju i imaju pravo na to.
Moram i izjaviti da mi je i zao tih ljudi koji to rade jer mislim da njihovo veselje nije dovoljno za posljedice koje bi se mogle dogoditi.
Bilo bi lijepo da se pocnu normalno ponasati u svome i nasem interesu.
73 Tuna

9A7PSB

Hej,prijatelji Amateri!!
Budu jednom dosli pameti svi teroristi!!!
alibor Susilo
Kralja Zvonimira,2
47220 Vojnic.
9A7 PSB.Croatia...

9A5ANB

Malo sam iznenadjen! Ocekivao sam vise komentara i prijedloga na ovu temu. Kolko vidim dosta je ljudi procitalo ovaj post, a reakcija je izostala :?:

Zar smo totalno nemocni?

73,
Mic, 9a5anb

9A6A

Nismo bas potpuno nemocni. Vec se duže vrijeme prati rad R6 i snima se sve što se tamo događa.  :(
Glavni akteri su prijavljeni Sudu časti HRS-a i državnim institucijama kojima plačamo zrakarinu i koje moraju štititi naše frekvencije od zagađenja.  :oops:
Sada očekujemo reakciju i zaštitu od pravne države koja nas mora zaštititi od zagađenja. :evil:

9a6a

9A5ANB

Hvala Petre za ovaj info :)
Upravo sam to zelio cuti, a vjerujem i drugi.

73,
Mic, 9a5anb