• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A1V/p @ Sušac CI-109

Autor 9A4RV, 26. Kolovoz 2005, 14:37:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4RV

U izletničkom duhu, pogonjeni radioamaterskim nakanama, grupa operatora, točnije, članovi ECRA "Vela Luka", Mate, 9A4M, Romildo, 9A4RV, Vedran, 9A4VV i Vinko, 9A-RS 22, tijekom subote, 27. kolovoza, dakle sutra, posjetiti će otok Sušac, IOCA CI-109.
S otoka koji se nalazi između Korčule, Lastova i Visa (IOTA EU-016), raditi će na 40, 20 a i na 80 m s pozivnom oznakom 9A1V/p.
Eto, info je tu, a tko ima vrimena i volje, neka nam se javi.

73, svima koliko Vas ima.
Romildo, 9A4RV

9A4RV

A što reći ?!
Bili smo na Sušcu, odradili 281 vezu, radili s JRC-om i dipolima za 80, 40 i 20 metara, ulovili tri hobotnice, 7 kanjaca, nešto bukvi, lignje skoro hvatali rukama, ali ne i s lignjarima, ... što još ... po kila lumpari ... popili nešto soka od grožđa, pojedinci propješačili skoro cijeli otok, a neki se ni makli iz uvale, lipo se okupali, zabavili, i tako to ...
Ma lipota. Svi zadovoljni.
Agregat je višestrukim provokacijama nastojao pokvariti raspoloženje ali je uvijek postojala alternativa u prethodno navedenom. Otpisan je. Neće se taj više maknut iz garaže.
E, da, imali smo i ometača na frekvenciji, ali jadnik, i ne zna da su nama noge bile u moru, dobra volja u glavi, a trbuh zadovoljan.
Je, priznam, mesom jerbo ribe nije bilo dovoljno, ma, koga briga.

Eto, nadam se da mi se neće prigovoriti da sam opet "omekšao" temu.
Počeo i završavam.
Lipi moji, zdravi mi i veseli bili.

Ekipa 9A1V/p na Sušcu 2005.: Vedran, 9A4VV, Mate, 9A4M, Vinko, 9A-RS 22, Dino, Franko, Perica i moja malenkost.

sedan tri, Romildo, 9A4RV