• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

poklanjam Radio HRS

Autor 9A3IV, 28. Srpanj 2005, 18:09:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3IV

Nakon što sam danas dobio novi broj časopisa odlučio sam da više ne želim biti pretplatnikom zbog neslaganja sa uređivačkom politikom. Ne podržavaju hrvatske amatere. Ako ima neki radio amater koji zbog imovnog stanja nemože primati časopis, a to bi htio neka mi se javi. Poklanjam sve brojeve ovog novog Radio HRS (osim od studenog 2004, negdje sam ga zagubio) i vidjet ću da li se pretplata može prebaciti na njega. Ako nemože, prosljedit ću ga o svom trošku dalje. A od slijedeće godine neću više plaćati članarinu u kojoj je uključena i pretplata.
Damir
SVE ILI NIŠTA

9A6XX

mislim da bi decki iz HRSa mogli postaviti anketu o tome što bi ljudi htjeli čitati...

nakon 3IVovog posta ja sam očekivao totalni fijasko casopisa... mene baš zanima što bi 3IV volio čitati, o radu ministra poljoprivrede?

ja volim članke o aktivnosti naših klubova pa me jako razveselio clanak o 9A2U, 9A0CI, o nac. parkovima hrvatske, vrlo dobro opisani 9A CW i Hr.Kup.. malo previše o Cavtatu u izvjestaju iz FN ali i to se da prezivjeti,  ARG u Puli je mozda trebalo malo opsirnije ali sve u svemu OK...

s obzirom na aktivnost nasih radioamatera svaka cast urednicima koji uspiju sloziti 42 stranice o radu 9A radioamatera u 2 mjeseca... casopis je reflektor stanja radioamaterizma u 9A i mislim da urednici i nisu toliko krivi koliko ih se tereti a ubacuju u casopis stvarno gotovo ili mozda baš sve jer ko ce lud odbaciti clanak u danasnjoj suši clanaka? meni je posebno zao sto privatni interesi jos i vise stvaraju negativnu klimu... izgleda da nase radioamatersko drustvo jos nije izaslo iz nekih vremena..  8)  sva sreća web se još drzi iako nisam vidio nikakav članak u novostima već danima... u to vrijeme mozete citati novosti na www.rkp.hr  :lol:

i puno veći casopisi imaju itekako velikih problema da bi popunili svoje stranice...

73,
Hrle - 9A6XX  8)

p.s. ja bi volio jedino vidjeti malo vise KV rezultata sa komentarima managera, a i već kad je vjerojatno HRS pretplaćen na CQ Mag nebi bilo na odmet napisati neke statisticke podatke uz natjecanja ala koliko logova je zaprimljeno i slicno...

9A2KL

Hrle, onda tamo ispravi da Mark nije 9A8MM, mogao bi se covjek uvrijediti a i odnosi se na sasvim drugu osobu
73's de Leon 9A9L

9A2KL

UPS sorry Hrle ja malo ubrzao pa ne procitah do kraja....SRY
73's de Leon 9A9L