• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IARU HF 2008

Autor 9A4MF, 26. Lipanj 2008, 20:41:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A1AA

PA3K, moramo paziti i na to da majice za članove ekipe ne budu prerano podijeljene da se ne bi dogodilo da na nekakvoj fešti kod "Goge bjondine" netko umrlja svoju majicu i kad se triba slikavat a ono majica na pranju, u perilici ;D ;D

Sačekajte malo da prođe ovaj sajam u FHN-u pa da nam se vrate članovi IO i da onda udarimo glanjc ;)
73, Ivo 9A1AA

n1yu

9A1AA: Mario, krenuli smo s idejom da nastup 9A0HQ ekipe bude trajni projekt Croatian Contest Cluba i HRS-a.

Svakako pozdravljam projekt jer je predugo nacionalne interese bezupitno branio samo 9A1A!  Jedino mi smeta autisticno razmisljanje slicno 9A FD.  Stavite predlog na internet pa cemo vam pomoci iz dijaspore.  Ja sam tako radio sa SCC RTTY pa su me USA ubedjivali, da ce oni pobedjivati ukoliko dozvolimo medjusobne veze no to se jos nije dogodilo.

Ionako imate ustavnu obavezu brige o Hrvatima iz Hercegovine :-)

Namig o ne-radu ostalih EU HQ je grubo krsenje hamspirita!  DO7ZZ ce valjda odraditi DARC, HRS, ZRS, BH i SRS HQ, a ostalo ne mora :-)

9A6C

Najbolje da svi DL odrade 9A0HQ, a svi 9A DA0HQ i pravda je zadovoljena ;D

Ja sam za hamfest kod Goge Bjondine, ja ću dovest Gogu, a  Patriklo Bjondinu, a ono dlakavo ne znam, neka svako ponese sa sobom... A škampi nisu baš za kontinetalce, bolje kakva manistra na pome, da se ljudi ne blamiraju...

Još pamtim kad sam 1988 vodio na škampe direktora GLAME iz Glamoča (YU4EGL...) pa kad je navaliio na škampe s gradela nožem i perunon, frcali su to cijeloj sali ;D Kad smo mu rekli da se jedu rukama, onda je krenulo krckanje, nismo stigli naglasiti da se oklop ostavi na miru...

Evo, ja ću skuvat šalšu za prste polizat, a Patrikulo neka odnese par kila fuži  i obid ka bog... Samo se ne sićan čije ono vino izaziva višak alkohola u krvi :P

Znan - je, tako je, u OFFSAJDU san od početka.

Ali kad nisan moga izdržat.

BTW - Ako nestane kapa s nacionalonim obilježjima, iman jednu ridikulanu od Torcide na kojoj piše SRCE ZA HAJDUKA, koju san tija poslat predsjedniku u Zagorje, ali san zaboravija, a kako je modi regionalno upjevavanje, možda i posluži.

Dalmacija u moooom okuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A1AA

Citat: 9A9L  u 27. Lipanj 2008, 00:01:37
A kakve li je boje to nam reci ti...... i sta pise naprijed, sta odostraga, jel su pamucne??? u kojem su formatu diplome....???? jesu li fileti jako veliki...???  jel printanje kosta vise od 4 kume...???? jel ce biti zig i potpis na diplomi... a jel ce biti i qsl karte...ko ce ih pisati...tko je manager....za koliko godina stizu....oce li i one od prijasnjih godina stici sa njima.... jel ce biti naznaceno iz koje je zupanije radila HQ stanica....
imam ja jos pitanja ali pomalo ih postavljam...hehehe

Majice će biti pamučne (polo) i s logom 9A0HQ naprijed (na srcu). To sam već napisao. Na leđima neće biti nikakav tisak da ostane prostora za druge sponzore  :)

Diplome će biti u formatu A4 papira, a fileovi su cca 300 kB u pdf formatu.
Kako izgleda takva jedna diploma za WAE contest možete vidjeti na linku http://www.darc.de/referate/dx/fedcw7.htm.
Tko to rade Nijemci za WAE i WAG contest već nekoliko godina.

Ne znam koliko točno košta tiskanje diplome. Vjerujem da 1.000 komada nije skuplje od 1.000 kuna ali nije uopće problem u cijeni. Probat ćemo ovako, s email načinom dostave diploma, jer mislimo da je tako lakše, brže i jednostavnije.
Diploma će biti potpisana ali neće imati pečat.

Nikakav zahtjev za diplomu ili nagradu ne treba slati. Svi logovi 9A0HQ posada idu u jedinstveni log i tako će se vidjeti tko je ostvario uvjet za koju diplomu ili nagradu.

Ne mogu odgovoriti na pitanje oko 9A0HQ qsl karata za godine kada ja nisam radio na tom projektu ali ću se raspitati gdje je zapelo i ako postoje logovi mislim da se i to može riješiti.

Što se tiče 9A0HQ qsl karata za IARU HF C 2008 one će biti tiskane. Kako sve veze idu u računalo radit ćemo s naljepnicama.
Naravno, odredit ćemo i osobu koja će brinuti o qsl kartama. QSL idu preko QSL biroa, a za direkt na HRS (i ta će adresa biti na qrz.com).

Na karticama biti će i popis posada po bandovima s lokacijama pa će se moći znati iz koje je županije (na primjer) radila postaja na 20 metara cw.

Evo toliko od mene (za sada) ;) :) 8)
73, Ivo 9A1AA

9A4MF

Pozdrav Ivo!
Malo razmišljajući, došao sam do jedne ideje: diplome možete svakom poslati na email, skinem si na stik i odnesem u tiskaru, izaberem papir i diploma je sigurno bolja nego sa mog printera kod kuće ili u klubu. Mislim da je ideja OK i da bi time HRS uštedio koju kunu, za tiskanje ali i poštarinu, OK? Jest da nije to gušt sa otvaranjem koverte, ali imaš raznih mogučnosti tiskanja o svom trošku, a biranje papira i ostalog!

Lijepi pozdrav iz Lipika, de Miro! ;)

9A1AA

Tako je Miro ;)
Nitko nije rekao da ti moraš imati printer doma. U pravu si, izostaje gušt da poludiš na poštara koji ti je uništio diplomu gurajući je kroz prorez na kućnom poštanskom sandučiću, umjesto da je pozvonio i u ruke ti predao koverat koji u taj sandučić ne stane  :D
Da crni humor bude još veći (naravno po tebe) ti imaš uredno (već 5 godina) prijavljen poštanski pretinac u lokalnom poštanskom uredu ali se poštari često mijenjaju pa ovaj to nije znao  :o ::) ;)

To je jedna od ljepota našeg hobija ;)
73, Ivo 9A1AA