• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HST jučer - danas - sutra

Autor 9A9EE, 20. Rujan 2021, 17:41:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3TY

Helou Hrle, long time no see.
Baš je lijepo ponovno te čuti.

Citat: 9A6XX  u 20. Rujan 2023, 11:33:27
pa ne vidim čemu ta opsjednutost nekim kvalifikacijama ili postignutim rezultatima

Drago mi je da tako razmišljaš. Vidiš, ja bih volio ići na neko europsko ili svjetsko ARG natjecanje. Nažalost, imam višak kila i godina pa se sporo krećem, nemam prakse jer sam bio na samo dva natjecanja u razmaku od otprilike 40 godina, klub ima samo jeftine kineske prijemnike koji rade oću/neću,... pa nema šanse da nađem više od jednog ili eventualno dva predajnika ali eto kad već može i bez kvalifikacija i postignutih rezultata ja bih išao. Išao bih i na WRTC. Jel možeš prišapnuti organizatoru da me ubaci tamo. Neću napraviti nikakav rezultat ali bitno je otići, zar ne?
Siguran sam da ima još zainteresiranih pa predlažem da organiziramo lutriju u HRSu tko će ići na koje natjecanje. Zar nam Ustavom RH nisu zajamčena ista prava - bez obzira na godine, spol, seksualne preferencije, ...
Da li bi mi netko htio biti mentor za učenje CW i HST sljedeće godine kad ću, nadam se, opet imati nešto slobodnog vremena za bavljenje hobijem?
Pitao sam u drugoj temi i za savjet kako savladati primanje u glavi a ne na papiru pa mi se još nitko nije javio sa savjetima. Nije vrag da svi oni koji su to savladali ne žele podijeliti svoje iskustvo s drugima??
Jel možda treba platiti instrukcije ili neki veliki simpozij? Jel u tome problem?
73 de Ivo, 9A3TY