• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

UA4WHX

Autor 9A3JB, 30. Prosinac 2012, 20:29:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3JB

Upravo sam dobio poruku od Vlada gdje ponavlja da je poslao sve karte za 9A operatore preko UA  QSL biroa!
Znači , ostaje nam samo čekati !

Svim ljudima dobre volje želim sretnu i Blagoslovljenu Novu 2013. godinu!

Mike  9a3jb

9A5BS

Dali je netko dobio QSL-ke od Vlada, EY8/UA4WHX ?

9A5CY

Vjerujem da nitko do sada.
Naime, meni je neki dan u mailu napisao da će printanje QSL-ki biti gotovo tek tijekom veljače.
LP

Dean

VE3ZIK

Usput, za one koji su slali ili direktno ili Paypal: koliko trazi via Paypal po QSL, ima li neka odredjena cifra za recimo 5 QSL karata? 8)
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A4WY

Mene je trazio 6$$...za sve veze potvrditi. :o
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A3JB

Treba naglasiti da Vlad ne treba QSL karte ! Nemojte slati karte u biro jer ih namam kamo poslati. Čovjek će vjerojatno od sada uredno preko ruskog biroa slati sve karte u nekakovim intervalima. Vidjeliste koliko je nama trebalo da tiskamo kartice??!!! - pa treba pustiti čovjeka da to u miru napravi za tolike znakove.
Ne sumnjam u njegovu korektnost! 

Prijedlog: Ako već kanite slati direkt i nemate strpljenja - ćinite to jednom godišnje !

Pozdrav ; Mike 9A3JB

9A5BS

Deane, tnx za info, rekoh mozda je vec gotov sa tiskom QSL-ki, jer je proslo gotovo 5 mjeseci.
Sto se tice cifre za QSL-ke ja sam platio 7 dolara za 6 komada, ukljucujuci i EY8..
Vlad mi je rekao da budem QRX za EY8, jer jos nisu isprintane, i umjesto EY8 poslao mi je druge dvije QSL-ke. Nadam se da ce poslati kad bude gotove (bilo preko buro ili direkt).

9A3JB

Stigle QSL-ke  from Russia  od  Vlada  UA4WHX , tako da ih možete očekivati u slijedećim pošiljkama!

Hvala Vlad!