• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

O budućnosti HRS-a, cenzuri, diktaturi, prijetnjama i još ponešto

Autor 9A8DU, 17. Rujan 2011, 15:01:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Kako ne bih zatirao slobodu govora članova foruma iskoristio sam ovlasti da ovaj post od kolege 9A8DU stavim u novu temu......nsalov sam odabrao prema sadržaju posta..... (9A1AA)

Za predpostaviti je da će u sljedeći desetak godina članstvo HRS-a brojati oko 200 članova,te da za dvadeset godina će HRS postati povjest kao i SKH,ima puno pokazatelja koji me navode na ovako crne misli,jedan od njih je moderiranje...Nebi me iznenadilo ako uvedu cenzuru postova,baš zgodno još će netko zaraditi HRANARINU od 1000 KN. danas napisani post pojavi se tek sutra ako kojim slučajem prođe cenzuru poput cenzure malih oglasnika,ako kojim slučajem se netko drzne nekoga kritikovati iz rukovodstva dragog nam saveza,doživjet će posredno prijetnje batinama ,kao što sam ja posredno primio,ako kojim slučajem dođem na Jarun,žao mi je što nisam išao na Jarun,a pomalo i drago,možda bi se svekoliko rukovodstvo organiziralo da me prebiju,čovjek se neda mlatiti pa uzvrati i evo ti jada prekršaj po članu 13 za narušavanje javnog reda i mira,eto što donosi pisanje na forumu.... ovo nisam izmislio,osobno me nazvao 9A2D Vlado od milja zvani Kefa da me upozori na prijetnje koje je gospodin XY izrekao,čudi me da čovjek punoljetan,odrastao,umjesto da vodi brigu o redu i miru nalazi za potrebno izgovarati prijetnje,jedino ako se Vlado šalio zbog toga niti neiznosim ime Prijetitelja.... eto i prjetnjama nastoje zatrti slobodu govora,o istini nesmiješ pisati,ma nesmiješ pisati ništa,niti našaliti se,ma isti taj prjetitelj svojedobno Vladu ispljuva ,ali da neispadne da sam ja van teme ,a po njima sam uvijek van teme,naročito ako su kritike dobronamjerno a kako drugačije mogu i biti upućene na rad milog nam saveza....
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Neznam gdje vidiš skretanje sa teme,dakle sa ovom tvojom radnjom samo si potvrdio ono što ja i mnogi drugi smo napisali... MAŠALA,razvodni,tako se to radi da više pisanje nema smisla...
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A1AA

Ne vidim razloga za ljutnju. Samo sam omogućio da se može o temama iz ovoga naslova pisati a da se ne bude "off topic".
Skretanje sa teme sam vidio u sadržaju tvoga posta koji obrađuje ovo gore navedeno u naslovu a ne "ZASTO OBRISANO".
Post nije obrisan, nije cenzuriran pa ne vidim razlog tolikoj dramaturgiji..........
73, Ivo 9A1AA