• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

karte preko biroa

Autor 9A3JB, 27. Siječanj 2011, 09:43:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7KFF

Ljep pozdrav,imali možda štagod qsl-i za 9a1cfi ili 9a7kff pa da kada sam u Zg da ih pokupim.

9A3JB

Ima , samo javi dan dva prije da se dogovorimo na

marinko.9a3jb@hi.t-com-hr

73  de  mike  9A3JB

9A7KFF

Daj mi samo adresu pa se čujemo

9A6R

Damire,9A3VV,nekidan preko biroa primio tvoju lipu QSL kartu iz Umaga. Hvala i nadam se da će ti i moja istim putem stići.Strpi se malo,bude. ;)

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Drago mi je da je kartica stigla i da ti se sviđa. Tiskana je prije godinu-godinu i pol preko 9a4WW. Dočekat ću ja tvoju, no problem ;)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Zbilja je kvalitetna ali fotka je profi,prva liga.Stići će ti i moja,nije niko osta bez moje QSL-ke pa neš ni ti...polako... ;)GL

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3MN

(za Marinka 9A3JB)

Mike, jesi li u mogucnosti ostaviti u HRS-u QSL kartice za Slavonski Brod, jer ce u ponedjeljak Vlatko 9A2TD biti u Zagrebu???

BTW Poslao sam ti mail...

73! Zlaja 9A3MN

9A7KFF

( za Marinka 9a3jb)                                                                                                                                                                                   Pozdrav,dal mi možeš poslat broj mob.da se zdogovorimo oko preuzimanja qsl kartica.www.mario.brletic@ka.t-com.hr                                                                                                                                       

9A3JB

Hallo Mario

super , samo ne radi ti poštar, hi  -  mail  se vratio!

091 3712-871

9A2JK

Da li pratite vijesti SARC News Feed-a?
Zanimljiva je vijest ''Uncollected QL Cards''.
Na žalost (ili na sreću ?) ne mogu koristiti YouTube i slične servise,
tako da mogu samo zamisliti o čemu se radi.

Mi smo sretni što imamo Marinka 9A3JB i zato vjerujem
da se ovako nešto kod nas neće dogoditi.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.