• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

PROVOCIRANJE ili samovolja moderatora???

Autor 9A8DU, 20. Rujan 2009, 13:37:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Danas mi IOCA pobočnik ,kako gospodn Branko 9A7YY već duže vrijeme sebe naziva,a tako ga nazvah i ja,kazni ni manje ni više sa dva punta,neznam gdje sam gospodina isprovocirao,nazivajući ga IOCA pobočnikom?
zapravo sam ga kao takvoga i shvatio,znam da gospodin Emir 9A6AA je IOCA menađžer,bar se kod mene stekao takav utisak,tako sam shvatio jer Emir koliko vidim najviše piše o narečenom,mogao bih reći skoro jedini,ja sam shvatio da je Gospodin Branko Gracin Emirov pobočnik za IOCA,ukoliko sam pogrješio ,nedao Bog uvrjedio  Branka 9A7YY tada moja svekolika isprika,te molim da se u pravilnik uvrsti ,ako netko sebe naziva recimo Koki ,ili nekako drugačije umjetničko ime, da ga drugi nesmiju tako nazivati,dozvolit ću sebi citiranje poruke koju sam primio od Gospodina Branka 9A7YY,
citiram, Zbog provociranja u temi IOCA,radioljubitelj Drago Šimić 9A8DU pogodio u dva kaznena punta te ih time ako me sjećanje nevara ima sveukupno 20.
Branko 9A7YY- HRS moderator
pitam gospodina Gracina ,što su to kazneni punti,dali jesi sebe i nazivaš se IOCA pobočnikom ili nisi ?
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???