• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Gdje su qslke?

Autor 9A3ASI, 23. Prosinac 2007, 15:49:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3ASI

Pozdrav

Dobio sam mail od  I6GFX da je odavno poslao sve potvrde za IOTA tour koji je radio ove godine,ko nije trazio direkt  poslano je via qsl biro,ja nisam dobio nista
Ustvari odkad sam poceo raditi na KV-u,prije oko 2 godine nisam dobio nista
Nije moguce da niko nevraca qslke,a i gdje su nestale one koje su poslane??

73
Sinisa
9a3asi

9A2JG

A da pogledaš u svoj matični klub ? Što se tiče Gianfranca pouzdano znam da je svima poslao. GL !

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3ASI

Niko nije dobio nista,nisam ja jedini koji ne dobiva ima nas jos
Valjda tako mora bit!

73
sinisa
9a3asi

9A2TN

Siniša!

Promjenio si klub! Da li tvoj klub radi? Prima li karte? Koga si obavjestio gdje da ti se šalju karte? Da li si platio članarinu? Ima još nepoznanica. A možda koja karta postoji i kod nas. Mislim da je Antun jednom pitao ili uzeo karte za tebe. A možda su i zalutale i nalaze se u nekom drugom klubu. Ti si mlad radioamater i dok te se upozna...

Što se tiče akcije počekaj iza blagdana. Onda mi se javi.

Svima koji čitaju Čestit Božić i sretna Nova godina u ime RK "Osijek".

Koki

9A2JG

Osobno sam razgovarao sa I6GFX poslije ekspedicije, i potvrdio mi je da je poslao odgovore na sve direkte, a ostatak via biro. On je jedan od posljednjih Mohikanaca "stare garde" koji ne čeka, nego sve redom pošalje preko biroa. To mi reče prije par godina kad smo se našli u mojoj kući u Bolu. Sad bi već trebao biti u mirovini, s većim naglaskom na rad sa hrvatskih otoka.

Još jednom, Siniša, Koki i ostali u Osijeku, sretan Božić,
Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3ASI

Pozdrav Koki
Preko prijatelja iz Zg javljeno je da qslke idu prema 9a1caw ,RK Cepin,klub radi,clanarinu
placam redovno
Je Antun je doneo jednu qslku koju mi je qsl ured vratio jer nisam upisao pozivni od qsl managera,qsl od 2006
I da se nezna gdje se salje mislim da bi qslke onda morale biti u uredu a njih nema

Cestit Bozic i sretna Nova godina 2008 takodjer Koki tebi i tvojima
   73
sinisa
9a3asi

Citat: 9A2TN  u 23. Prosinac 2007, 23:34:16
Siniša!

Promjenio si klub! Da li tvoj klub radi? Prima li karte? Koga si obavjestio gdje da ti se šalju karte? Da li si platio članarinu? Ima još nepoznanica. A možda koja karta postoji i kod nas. Mislim da je Antun jednom pitao ili uzeo karte za tebe. A možda su i zalutale i nalaze se u nekom drugom klubu. Ti si mlad radioamater i dok te se upozna...

Što se tiče akcije počekaj iza blagdana. Onda mi se javi.

Svima koji čitaju Čestit Božić i sretna Nova godina u ime RK "Osijek".

Koki