• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

E mail adresa kod T-COM-a..??

Autor 9A8A, 27. Rujan 2006, 09:56:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6ARP

Trabunjate bezveze,,  gospodin ne može otvoriti mail sa svojim znakom zato jer ima samo četiri znaka što je premalo i u tome je problem ,, da ima znak kao ja nebi uopće bilo ovog posta ...Tehnika narodu a narod je neće,, malo vas vrijeme gazi ....
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A5CW

Mark vrijeme ti je da promjenis znak u 9A8WRTC ili 9A8JURA :) Ove ces sigurno moci registrirati ... ili mjenjaj klasu :)
73 de Pa3k
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A3QN

Citat: 9a6arpTrabunjate bezveze,,  gospodin ne može otvoriti mail sa svojim znakom zato jer ima samo četiri znaka što je premalo i u tome je problem ,, da ima znak kao ja nebi uopće bilo ovog posta ...Tehnika narodu a narod je neće,, malo vas vrijeme gazi ....
Kao što rekoh, minimum od 4 znaka je proizvoljan i nametnut zbog nekog razloga od T-HT-a. Zašto - ne znam, ne mogu špekulirati i ne zanima me. Ako mi ne vjeruješ, eto uvjeri se sam kako radi SMTP: http://www.ietf.org/rfc/rfc2822.txt

Dakle, ne samo da je 9a8a@email.t-com.hr s tehničkog pogleda potpuno legitimna e-mail adresa, nego su to i "9a8a Mark"@email.t-com.hr, kao i a@email.t-com.hr.

I ja bih se isto pridružio onima koji savjetuju promjenu pružatelja usluge pristupa Internetu, kad bi nekog realnog izbora u 9A bilo.

73
Kristijan
9A3QN

9A4K

Citat: 9a6arpTrabunjate bezveze,,  gospodin ne može otvoriti mail sa svojim znakom zato jer ima samo četiri znaka što je premalo i u tome je problem ,, da ima znak kao ja nebi uopće bilo ovog posta ...Tehnika narodu a narod je neće,, malo vas vrijeme gazi ....

kaj je za gmail istina. ali za t-com nije :P

edit:
na t-com-u je minimum 3 znaka. Da znaka - slova. Da je 3 znaka, moglo bi se upisati bilo kaj :)

ovo im je poruka:
(Unešena e-mail adresa je preduga ili prekratka. Dozvoljeno je minimalno 3, a maksimalno 50 znakova)

9A4WW

Bok !

Mark, predlažem da probaš i na index.hr! Moja 9a4ww@index.hr radi od postojanja index.hr portala!!

GL

9A3BDG

Citat: 9a4kkaj je za gmail istina. ali za t-com nije

Kaj je, da je, treba podmazati! :roll: Korupcija je jos uvijek IN!!! :wink:   Bez pivi nist!  HI! HI! HIK! :P

Mark, ak' bas hoces e-mail adresu na T-Comu, predlazem da odes do najblizjeg centra, pitas kol'ko to kosta i predas zahtjev. Internetom budes tesko kaj obavil.

Vec znas nasu administraciju, iz iskustva:  :arrow: u doba racunala, interneta, e-mail-ova, fax-eva, telefona.... (da je bar neko drugi, nego) u nacionalnoj TELEKOMUNIKACIJSKOJ kuci moras za bilo koju promjenu ili dodatnu uslugu do njih (osobno kaj te vide), i onda te malo prosecu, i na kraju vele da ce se javiti (jer ne znaju kaj bi - i nikome se ne da primiti posla), i onda se ne jave.....  i na kraju sve opet iz pocetka.....

DANKE DEUTSCHLAND!!!
73

Darko, 9A3BDG

9A2QP

:D
Ma ide to decko samo ispred znaka stavis ime i sve je ok n.p.r  joe9a2qp
ja sam tako napravio i radi !
Pozdrav Joe 9A2QP
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A8A

hehehe... :D

Bas sam se nasmijal...prijedloga koliko hoces i barem nam nije dosadno na forumu..hi..
Hvala Vam svima na prijedlozima, nesto cu vec smisliti iako niti ovako nije lose....!??
Zelim Vam ugodan vikend !

73's Mark