• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Sked na 80 / 40 metri

Autor 9A4NA, 26. Travanj 2004, 15:09:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4NA

Pozdrav svima.
Kao ssto napisah na jednom od foruma, sigurno je zahvaljujucci ovoj web stranici bilo toliko postaja na ovogodissnjem kupu HRS-a.
Takodjer je fino proccitati ukupno 304 cclana i trenutno 13 online.
Svaka ccast majstori !!!!!!!!!!!!!!!
Lijepo je proccitati ssta se radi u HRS-u, kakvi su planovi i ssta dalje.
U zadnje dvije godine moga boravka u Pakistanu, internet mi je bio jedini izvor informacija o radioamaterskim dogadjanjima u Hrvatskoj.
Ovaj forum je za svaku pohvalu. Konaccno se svi mi sa zajdnicckim interesima mozzemo negdje sastati i raspravljati  :wink:
However, nekako mi fali da se ccujemo na onoj stanici ssto negdje lezzi u prassini i nije se upalila bog zna od kada. Radi li joss uvijek ??
Taklem, moj je prijedlog da HRS organizira sked jednom sedmiccno i da tamo ccujemo ssta je novoga u HRS-u, ssta se radi, ssta treba napraviti i da malo proccaskamo.
Lijepo bi bilo da se kroz QRM i QRN ccuju ovih trenutnih 13 online a da ne spominjem ukupnih 304 cclanova.
Nakon skeda mozze se u kratkim crtama napisati i objaviti na ovoj stranici o ccemu se priccalo i bilo ssto ssto je interesantno. Tako cce i oni koji trenutno nemaju postaju pokussati je nabaviti a oni koji su trenutno daleko iz Hrvatske mocci proccitati o zbivanjima.
Eto ja rekoh pa se mislite.
73
Zeljko

9A4NA

:(
Eh,
mozzda jednog dana.
73
zz

9A6A

Bok decki,

Hvala na podršci. Prašina je već odavno skinuta sa uređaja u HRS-a ali nema antena za 80m i 40m. Još u veljači sam tražio da se te antene vrate ali do danas to nije napravljeno. Ovih dana ću nabaviti dipole i pokušati ih podići pa će se znak 9A0HRS opet čuti u eteru. Strpite se malo i doživjeti ćete i to. Sva svoja obećanja nastojim relaizirati.

73

Petar 9a6a

9A5ANB

Svaka cast, odlicna ideja!
Podrzavam ovu akciju, mislim da bi to moglo odjeknuti kao i pojavljivanje ovog web-a. Eter je ionako nas osnovni nacin komuniciranja, pa zasto ne i sa HRS-om :)

Bravo Zeljko, odlican prijedlog.
Petre, drzim fige da se realizira.

73,
Mic, 9a5anb

9A4NA

Citat: 9A6ABok decki,

Hvala na podršci. Prašina je već odavno skinuta sa uređaja u HRS-a ali nema antena za 80m i 40m. Još u veljači sam tražio da se te antene vrate ali do danas to nije napravljeno. Ovih dana ću nabaviti dipole i pokušati ih podići pa će se znak 9A0HRS opet čuti u eteru. Strpite se malo i doživjeti ćete i to. Sva svoja obećanja nastojim relaizirati.

73

Petar 9a6a

:D
Super,
Ako je mogucce imati sked super, ako to trenutno nije mogucce, moglo bi se odrediti jedan sat jednom sedmiccno kada bi netko u HRS-u bio qrv  bio na jednoj od frekvencija. Jednostavno da se zna da se tada HRS mozze dobiti na 3,5 ili 7 mega i porazgovarati i postaviti koje pitanje.
Ja vjerujem da bi bilo zainteresiranih da se jave ili da poslussaju.
73
9a4na