• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9a pozivne oznake..zahtjevi??

Autor 9A6DCR, 24. Travanj 2004, 19:21:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6DCR

kada je realno za ocekivati odgovore( na uredno poslane zahtjeve ) komisijeHRS-a za jednoslovcane i dvoslovcane 9a poz.oznake?
vy 73
Duby

9A4SS

Pozdrav dragi moj Dubravko,
pošto se osjećam prozvanim (kao predsjednik komisije za dodjelu pozivnih oznaka) da ti odmah kažem da tvoj zahtjev nisam dobio.
Mogao si me i nazvati ali ako želiš možemo se i ovako javno dopisivati.
Kaži mi još samo na koju adresu, kada i kako si uputio zahtjev.
73, Stjepan 9A4SS

9A6DCR

Bok Stjepane..kako je?
Evo ovako..u cestim email prijepiskama sa kolegom 9a9r(Vladimir/Rijeka)..sam docuo za osnivanje  komisije jos sredinom veljace...Na njegovu ideju da nije zgorega poslati vlastorucno pisani  zahtjev/zamolbu za dvoslovcanim znakom.. (naravno dokumentiran sa odradjenim entitetima,zaprimljenim diplomama,uspjesima u nekim kontestima,broju poslanih i primljenih qsl ki,te dosadasnjem "radnom stazu" za postajom....)To sam i BOGATO  dokumentirao i poslao na adresu HRS-A ..i to preporukom(HP) da zaista budem siguran da je to i primljeno!A primljeno je, sto sam dobio kao odgovor na naknadni upit nakon nekoliko dana....(gosp.Ljiljana).Poslije toga je bilo nekakvih proturjecnih informacija da ima vrlo malo zahtjeva i da se ceka ..da bi se toga jos prikupilo??osobno sam podnio zahtjev za new call 9a6dc..i to jos znaci sredinom veljace na adresu  Saveza!ok?(posto jos komisija nije bila zvanicno oformljena..).Bilo je rijeci da ce se to naknadno predati...Daj vidi malo tamo u ladicama :-) (nedaj boze u kosu..).Ako smatras da je zagubljeno(nista novo)podnijeti cu ti osobno zahtjev na tvoju kucnu adresu u Osijeku ili ti osobno odnijeti jer zaista nismo daleko .a evo i danas sam bio na Buvljaku kod vas u osijeku...hi!
srdacan pozdrav, te molim te tvoj komentar na ovo..ok?
p.s. BEZ LJUTNJE ..PODOSTA JE VREMENA PROSLO A NIKAKVIH KONKRETNIH INFORMACIJA NISAM USPIO  DOBITI DO DANAS TAKO DA SAM ZAISTA BIO PRIMORAN POSLATI PISANI UPIT DA VIDIM STO JE SA TIME...
Daj javi se da vidim sto je dalje za raditi...
vy 73
Dubravko/Vinkovci/privr.
9a6dcr

9A6AA

Sve je točno što je Duby napisao.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6DCR

Hvala Emire na podrsci..da, tako je zaista ..nista nisam dodao/oduzeo..a dalo bi se..

dr oc Stjepane..daj vidi sta je sa tim ranijim zamolbama (a  vjerujem da ih je bilo jos nekoliko,osim moje?)..bez ljutnje..(kuzim stvar)..ako je potrebno da je napisem ponovno ..sastaviti cu je ponovno ,samo mi reci gdje , kada i kome da je adresiram ... da se tada sa sigurnoscu mogu nadati i rijesenju zahtjeva za dvoslovcanim znakom za cega osobno smatram da imam puno pravo na i  to po najstrozijimm kriterijima...
vy73
Duby/9a6dcr/Vinkovci/privr.
ps.imas moju email adresu preko htneta te mi se javi direktno...pse/tnx!

9A4DB

Dr. OM
Da si poslao pare vjerovatno bi stvar isla malo brze....
:lol: naravno Savezu, tako da je uz sav Ham Spirit jako
bitno
a) biti aktivan
b) sve to lijepo platiti
c) tko zna sto sve jos....
A ovi koji to sada naplacuju svoje sufikse nisu platili ni lipe....
73
de zlocesti Djani
koji je platio clanarinu ali 9A4DB nije....