• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ZIMSKI KV KUP – 9A5K MEMORIJAL - 2026

Autor 9A3J, 08. Siječanj 2026, 19:02:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3J

Pozdrav svima,

nadam se da ste se odmorili od proteklih blagdana i da ste spremni za nova natjecanja. Prvo nam je na redu Zimski KV kup - 9A5K memorijal u kojem smo prošle godine svi skupa napravili puno veza. Ja sam se jučer "probio" do svoje lokacije i nadam se da ću se i u subotu. Moj glavni uređaj (FT-1000MV) mi nešto protestira (a bilo je u planu da ode kod supervizora) pa ako se ne upristoji do subote, budem radil sa IC-7600. Antena standardna INV-V sa vrhom na 18m i DXlog za logiranje.

Želim vam svima dobre propagacije i da nas se što više čuje u natjecanju.
ZK2026.jpg
73,
Saša, 9A3J

9A3XV

Sretno imenjače, a i svima koji se uključe. Ja ću ovaj put zbog QRL-a, nadam se, part time iz grada.

GL ES 73,
Sale, 9A3XV
73 Sale, 9A3XV

9A4M

Citat: 9A3XV  u 09. Siječanj 2026, 14:53:28Ja ću ovaj put zbog QRL-a, nadam se, part time iz grada.

I ja također od doma (Grad Zagreb - GZ).

IC7100 i antena malo bolja Dummy loada. Nadam se da će "dobaciti" do svakoga  ;) .
GL svima i čujemo se danas na 80 m.

Mate 9A4M

9A6C

Dummy load ti je radio odlično, ali ne kao moj - 6 veza s vertikalkom za 40m:-))

POZZ

GG

9A4W

Agonija sa službenim rezultatima se nastavlja.Kolko je to žalbi stiglo da još nema konačnih rezultata.73 Tomo 9a4w

9A3J

Za one koji ne prate naslovnicu hamradio.hr, objavljeni su službeni rezulati na HF robotu.

73 i do slušanja u HRK

9A3TY

"Budući da upotreba cat kontrole nije obavezna nemoguće je ustanoviti sve prekršitelje"

Gdje nestade sdr recorder ?

A s druge strane ako se želi masovnost čemu ograničenja?

Čestitke na brzini obrade. Stigli ste prije sljedećeg natjecanja. Ovo je bilo za 2026. godinu, zar ne ?!?  ;D
73 de Ivo, 9A3TY