• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Slika u qrz.com

Autor 9A6SPR, 31. Kolovoz 2017, 14:32:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6SPR

Pozdrav Kolege!

Kako u https://www.qrz.com  ubaciti SLIKE u home page?

Skuzio sam kako postaviti "primary" fotku, onu desno od pozivnog znaka i generalija.
Ali kako dodati slike koje bi se pojavile na mojoj stranici ispod generalija?

73 de  9A6SPR   RADO

9A7DD

Pozdrav...

odeš na desnoj strani na svoj znak pa na EDIT TO yourcall ( u tvom slucaju je EDIT TO 9A6SPR)
Zatim odaberes Add or edit your biography text, fonts, etc.
Tu ureduješ tekst koji želiš na stranici tako i slike.
Slike umeces tako da odes na ikonu koja je prije crvenog kruga sa bijelim stiliziranim slovom F ... kad stavis misa napise ti IMAGES
Klik na tu ikonu otvori ti se prozor za umetanje slike... mozes koristiti slike sa nekog servera ili ako su na tvom računalu ... pretpostavljam da su na racunalu onda kliknes na BROWSE SERVER pored URL praznog pravokutnika
Tamo imaš zeleni krug sa bijelim + pored kojeg pise UPLOAD, tu stisnes i prebacis slike sa svog racunala i kasnije ih umeces na mjesta gdje zelis unutar teksta ili bez teksta.

Nadam se da sam ti malo pomogao.
Pozdrav....
9A7DD, Denis (ex. 9A7DCK)

9A6SPR

Pozdrav!

Citat: 9A7DD  u 31. Kolovoz 2017, 16:45:12
Pozdrav...

odeš na desnoj strani na svoj znak pa na EDIT TO yourcall ( u tvom slucaju je EDIT TO 9A6SPR)
Zatim odaberes Add or edit your biography text, fonts, etc.
Tu ureduješ tekst koji želiš na stranici tako i slike.
Slike umeces tako da odes na ikonu koja je prije crvenog kruga sa bijelim stiliziranim slovom F ... kad stavis misa napise ti IMAGES
Klik na tu ikonu otvori ti se prozor za umetanje slike... mozes koristiti slike sa nekog servera ili ako su na tvom računalu ... pretpostavljam da su na racunalu onda kliknes na BROWSE SERVER pored URL praznog pravokutnika
Tamo imaš zeleni krug sa bijelim + pored kojeg pise UPLOAD, tu stisnes i prebacis slike sa svog racunala i kasnije ih umeces na mjesta gdje zelis unutar teksta ili bez teksta.

Nadam se da sam ti malo pomogao.
Pozdrav....

Puno hvala! To je to :)

73 de 9A6SPR  RADO