• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

RA u Dnevniku 3

Autor 9A5CB, 24. Travanj 2015, 22:55:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3LI

-"Leopard zove Sokola "
-"Soko pao, ponavljam, Soko pao!!"  ;D
Upssss .. Krivo ...
Zapravo je bilo ovako "Franjo! Leopard je ispred aparata"
8)

9A3TY

Samo se vi zafrkavajte.
Zar je tako strašno što je čovjek stavio mikrofon na uho? Pa redovno stavlja mobitel na uho pa je to instinktivno.
Osim toga, profesionalni (prijenosni) uređaji često imaju i zvučnik u mikrofonu pa nije ni to neobično za vidjeti.
Na svu sreću (a vašu veliku tugi i nesreću) CB zajednica svake godine školuje mlade za rad na radijskoj postaji pa će u budućnosti sigurno biti manje ismijavanja drugih jer nešto ne znaju.
Kad vam se u budućnosti budu tresle gaće i bude vam potrebna pomoć pitat ću vas jel bitno da li se netko zove Soko, Leopard, Avala ili Košava.

Da parafraziram kolegu - uz ovakve vaše izjave - "NOT PROUD" to be radioamater.

73 de Ivo, 9A3TY

9A3LI

Citat: 9a3ty  u 28. Travanj 2015, 12:06:02
Samo se vi zafrkavajte........
Na svu sreću (a vašu veliku tugi i nesreću) CB zajednica svake godine školuje mlade za rad na radijskoj postaji pa će u budućnosti sigurno biti manje ismijavanja drugih jer nešto ne znaju.

Ko se zafrkava?
Pa iz ovog videa je vidljivo da cebejaši daju novce da bi se radio-amateri mogli igrati, kaj tu nekome nije jasno?
Da nema "Leoparda" ne bi bilo ni tog centra, prosto ko grah.

9A3TY

Citat: 9A3LI  u 28. Travanj 2015, 12:28:46
Pa iz ovog videa je vidljivo da cebejaši daju novce da bi se radio-amateri mogli igrati, kaj tu nekome nije jasno?

Alo alo ... jesmo li mi gledali isti video? Ja ne vidjeh nikakve novce a kamoli cebejaše koji daju novce.
Pa valjda je svima jasno da je riječ o novcu poreznih obveznika, a ako nije, trkom nazad u školske klupe, sad barem postoji građanski odgoj....
A ako misliš da se ljudi koji marljivo rade na uspostavljanju sustava veza u kriznim situacijama (kad već HRS to neće) igraju - promisli još jednom, pa ako si još uvijek uvjeren u to - zašto se ne bi i ti zaigrao? Priključi se, napravi nešto korisno za svoju zajednicu.

P.S. Čini se meni da se CBjašima jako štuca u zadnje vrijeme, a neki čistokrvni radioamateri izgleda da umiru od straha da im iz paštete ne iskoči CBjaš ....
73 de Ivo, 9A3TY

9A6WW

Citat:Alo alo ... jesmo li mi gledali isti video?

Za one koji nisu gledali mogu gledati na jubitu  https://www.youtube.com/watch?v=JuF8rGycYug

... il da ovo prebacim u topic "Radiomaterski Video" ?