• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

W1AW/... Activity

Autor 9A6DR, 19. Veljača 2014, 13:31:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6DR

Na Kv-u se zna svakodnevno  čuti  ova  postaja s ovim znakom  ( i  to  s aktivnošću iz raznih dijelova USA )
W1AW/1 , W1AW/9 , W1AW/6...

Da li je tko "skužio" kome se šalju QSL karte (QSLL)

W1 QSL bureau  bez obzira na područje odakle se  radi?

Samo da potvrdim.
Hvala

73 de Dubo 9A6DR

9A1X

Bok Dubo,

milsim da bi trebali slati  sve QSL-ke via W1AW. Dakle sve portabl stanice W1AW, W100AW i W1HQ bi trebale ici via W1AW.

9A2GA

ARRL: "QSLs will automatically be sent to stations outside the U.S.A. via the QSL Bureau as normal."

Kako stvari sada stoje, po završetku aktivnosti ARRL šalje automatskii preko biroa QSL-ke svim stanicama van USA.

Ukoliko se šalje direkt, na QSL-ki obavezno navesti područje sa kojega je radila W1AW stanica, znači npr. W1AW/9 i šalje se na adresu od W1AW.

Ako će postojati kakve promjene ili nadopune, objaviti ću ovdje:

http://www.hamradio.hr/index.php?topic=7345.msg59443&jfile=index.php&option=com_jfusion&Itemid=709#msg59443

73 de Boris 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A2GA

Još jedna napomena:

Sve veze sa W1AW,  W1HQ i W100AW u stacionaru i portable će automatski biti upload/potvrđene via LoTW. 
(Veze iz siječnja 2014. su već na LoTW-u).

73 de Boris 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A6DR

Bok Srećko i Boris, hvala na odgovorima

Da , to me je zanimalo samo da potvrdim ono  što sam i sam već pročitao na info QRZ.COM stranici od W1AW.

Evo i danas su aktivni s dosta jakim signalom s Floride /FL (W1AW/4) na 20 i 15mt, jučer- preključer je bilo fino otvaranje oko  17:00 GMT  na 15mt /cw te sam uspio odraditi i  USA West coast  /6 CA ..a biti još interesantnih aktivnosti širom USA  kako stvari stoje.

Dakle, naše je samo da ih "odradimo" i slažemo u Log.

TKS ES CU

73 Dubo 9A6DR