• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ZK 2013-??

Autor 9A9L, 06. Ožujak 2013, 08:53:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9L

Kako si Kreso postavio pitanje a zakljucao topic odgovaram ti ovdje.
Glasanje je bilo 3 ZA od mogucih 3. Vjerojatno je to bilo glasanje na SKYPE??
I eto ja ovim putem pitam dali postoji mogucnost da se vidi HAKOMOV odgovor. Mislim da nije problem odskanirati i priloziti. Mozda bi to bilo dobro da se vidi da je Natjecateljska komisija sve poduzela da se natjecanje regularno proglasi zavrsenim i sluzbeni rezultati oglase takvim.
I u prijasnjih pisanija je bilo dosta razvidno da HAKOM-ov odgovor nije stigao dulje od mjesec dana, sto  svakako ne odgovara istini a samim tim otvara sumnju i u neke druge navode.
Sto se mene tice ja svoje misljenje o ovom ZK 2013 imam, UBN-i su svi usporedjeni i samim tim imam svoje misljenje o regularnosti. Narocito o glasovanju 3 ZA preko SKYPE komunikacija.
Toliko od mene a vjerujem i od mnogih drugih.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9a6c

Bilo bi zbilja zanimljivo vidjeti dopis od HAKOM-a, ako ništa drugo da se prekinu vječne trakavice.

Iako, ne mogu razumjeti u čemu je problem sa SKYPE konferencijom i glasanjem tim putem? Nije valjda trebalo ispunit tri putna naloga pa sastančit? Ako direktori COCA COLE mogu sastančit preko SKYPE, može vajda i naša KV ekipa ??? Kao da izbor komunikacijskog kanala utječe na ishod glasanja :D

Ovo je ipak 2013 godina, komunikacijskih mogućnosti ima ko u priči...

9A3TY

Citat: 9a6c  u 06. Ožujak 2013, 09:36:45
Ako direktori COCA COLE mogu sastančit preko SKYPE, može vajda i naša KV ekipa ??? Kao da izbor komunikacijskog kanala utječe na ishod glasanja :D
Ovo je ipak 2013 godina, komunikacijskih mogućnosti ima ko u priči...

Interesantno, a kad sam ja predlagao da se isto uvede i za Skupštinu HRS-a onda ste me iznapadali ....
73 de Ivo, 9A3TY

9A4QV

Pa sad kad je "vrag" uzeo šalu, vrijeme i novac najlogičnija opcija je web conference bilo koje vrste.
Nadam se da će i slijedeća moguća izvanredna skupština biti organizirana na isti način, koristeći neki od WEB conference alata.

Volio hih čuti Leone tvoje stajalište na ZK2103 i tih mnogih drugih koje si naveo ili zastupaš. Ako već diskutiramo, onda nije demokratski nekoga tražiti za mišljenje a svoje držati stby.

QV

9a6c

Citat: 9a3ty  u 06. Ožujak 2013, 10:21:22

Interesantno, a kad sam ja predlagao da se isto uvede i za Skupštinu HRS-a onda ste me iznapadali ....

Ko te napa, kad? Ajde daj link na napadaj da vidimo...

Kad sam se još zabavljao pišući program za predsjednčku kandidaturu, jedna od stavki je bilo i web conferencing IO meeting...propalo zajedno samnom ;D

Naravno, ako se kvalitetno riješi pitanje autorizacije, ne vidim problem, osim što e biti teže održati red.

Opet devijacija s teme...

9A9L

Citat: 9a4qv  u 06. Ožujak 2013, 11:34:24

Volio hih čuti Leone tvoje stajalište na ZK2103 i tih mnogih drugih koje si naveo ili zastupaš. Ako već diskutiramo, onda nije demokratski nekoga tražiti za mišljenje a svoje držati stby.

QV

O ja sam svoje misljenje vec na tu temu izrekao u nekoliko navrata. Dok se mene napadalo nitko nije ni pitao zasto. Naravno da nitko nije moga nista jer je sve bilo regularno.  A bilo je pritisika.
Ove godine je igri opet ista stanica. I opet je problem. Ovaj put druge vrste.
I moje skromno misljenje je da su svi koji su u komisijio u sukobu interesa. I tako se svake godine ponavlja. Cudno kako nema nikoga drugog vec godinama da nije u natjecanju kao aktivni natjecatelj a da moze biti u komisiji. I tad bi to bilo regularno. Ovako je to pod jako velikom sumnjom. I jos kad se pojave kontradiktornosti i neistine u objasnjenjima onda je to gotovo nepovjerenje.
Gorane Grubisicu, ja mislim da sam ti prije par dana napisao da mi ne popujes. Ja znam zasto sam napisao to sto sam napisao. I iza toga stojim. Valjda ce me netko razuvjeriti. Tesko ali nadajmo se.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9a6c

E pa šta da si ti meni nešto napisao? To je kao jako važno ili...?

Nije ti prvi put da TI znaš zašto si nešto napisao i Ti iza toga stojiš, ali si u neko doba popio mali banić radi toga, jer iznositi javno nešto kao neporecivu činjenicu iza koje stoje TVOJE spoznaje itd u bit ine znači ništa više osim pompoznog NIŠTA, što bi u pravilu trebalo pisati isključivo malim i najmanjim slovima.

ili što je još bolje u tvom slučaju - ne pisati nikako, ali vrijeme je slobode i slično pa eto...

A šta bi po tebi trebalo, dati Ustavnom sudu da pregledava logove iz naših bezveznih kupova ili nekom ko o tome pojam nema, jer oni koji imaju - oni i rade...

Pravila natjecanja i članovi povjerenstva poznati su bili prije početka natjecanja, pa kome se ne dopada jedno ili drugo - neka ne radi...onima kojima je do contesta oni će i raditi, čak i sa postajama koje imaju selektivan prijemnik ili se javljaju samo ponekad nekome , a sve u cilju da si daju bar malo važnosti kad to nisu u stanju dobrim rezultatom u oštroj konkurenciji...

Takvi smo kakvi smo, šta da se radi...

9A9L

Mislis da si sad ti nesto pametno napisao. Guras se gdje te nitko ne zove i glumatas popa. Ako si dovoljno pismen ono moje pitanje je bilo upuceno na odredjenu osobu a ti se bas nekako tako i ne zoves.
A to sto su svi bili upoznati  sa pravilima isto tako su bili upoznati i da ce sve biti ppo PRAVILNNIKU I POSTENO. I eto na kraju nije.I mozes li ti dokazati da je nesto kod mene bilo selektivno.... Ja ovo tvoje smatram uvredom. Ali ti si svoje vec pokazao u puno navrata pa cu se samo nasmijati na ta tvoja podmetanja i pisanije.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A7PJT

Neka je ovo sve  zavrsilo  , .. zivili pobjednici   :D  !

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A7YY

Nije gotovo kad je gotovo nego.............
Naprid naši.  ;D ;D ;D ;D

LP
Branko 9A7YY

9a6c

Citat: 9A9L  u 06. Ožujak 2013, 15:44:16
Mislis da si sad ti nesto pametno napisao. Guras se gdje te nitko ne zove i glumatas popa. Ako si dovoljno pismen ono moje pitanje je bilo upuceno na odredjenu osobu a ti se bas nekako tako i ne zoves.
A to sto su svi bili upoznati  sa pravilima isto tako su bili upoznati i da ce sve biti ppo PRAVILNNIKU I POSTENO. I eto na kraju nije.I mozes li ti dokazati da je nesto kod mene bilo selektivno.... Ja ovo tvoje smatram uvredom. Ali ti si svoje vec pokazao u puno navrata pa cu se samo nasmijati na ta tvoja podmetanja i pisanije.

Leonardo stari lave - osobna korespodencjia ne vodi se na forumu pa ako si imao nešto direktno pitat bilo koga, to odradiš na osobni mail, telefon i slično. Ovdje si na javnom prostoru i svatko ti ima pravo odgovoriti, reći i slično...ako ti to smeta, onda nemoj više osobna pitanja postavljati na javnom mjestu.

Drugo, ja ne glumatam, pa ni popa - kud baš njega???

Treće - nitko te nije prozivao za selektivnost bilo koje vrste, ali ako si se prepoznao, ko sam ja da ti proturječim?

Četvrto - kad smo kod podmetanja, ajde budi bar jednom pristojan i korektan pa reci šta nije bilo pošteno? Kako ti rekoh, jednom si zbog takve šprehe popio banić, nema smisla da se povijest ponavlja?

ŠTA NIJE BILO POŠTENO? KO NIJE BIO POŠTEN? ZAŠTO?

I onda je sve lako i jednostavno...

Jer upravo ovo tvoje piskaranje nije ništa nego glumatanje, uvredljivo omalovažavanje i podmetanje, insinuiranje bez argumenata, dokaza i smisla, ali ne kažem - sa svhom... a koja je to, to ipak samo ti najbolje znaš...

Popu - popu, a Robertu - bob :D

9A9L

Stvarno mi je mrsko gledati ove tvoje pokusaje da weburedniku ukazes da bi me trebalo banirati. Ja mislim da je on dovoljno pametan da vidi da ja nikoga ne vredjam, argumente sam dao zasto smatram pa natjecanje nije regularno, ocekivao sam odgovor od onoga kome sam uputio pitanje a najvaznije od svega ne vidim razloga zasto bi nesto sto se tice poslova saveza bilo tajno i trebalo ici nekim drugim putem. Ovo tvoje uplitanje, prijetnje samo pokazuju da ti je ocita namjera da isprovociras pa da se poslije veselis kad neko bude baniran. No valjda ti je to dusevna hrana...??
Nigdje nisam vidio da je HRS dobio glasno govornika a ni da se negdje spominje goran grubisic kao moderator. Zato molim te lijepo skini mi se sa pleca i ne kontaminiraj topic koji cu sad zakljucati. Ja sam uredno obrazlozio zasto ne vjerujem u obrazlozenje i rezultate a zaboravio sam ti reci da si pogledas u ZK 2012 rezultate i pogledaj koliko ima bodova u mojim vezama. Da sam posllao log za natjecanje uredno mi je prvo mjesto. Ne vidim nigdje tvoj rezultat....
Uzivaj ti u lipom vrimenu u Splitu.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM