• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Radiamaterizam u 9a - analiza i sinteza

Autor 9A6XX, 22. Listopad 2012, 11:30:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3TY

Hristo,

1. umetanje citata je najnormalnija stvar da se lakše vidi o čemu je riječ odnosno na što se odnosi replika. Ionako me se slabo razumije pa je to trebalo olakšati. No ako te to nervira - don't vori. Evo ti odgovaram onako kako tebi odgovara.  Vidim da ionako nema zainteresiranih za rašćišćavanje stvari pa ću ja ionako drugim putem ...

2. jednostavno - koristio sam uobičajenu narodnu izreku

3. o Ljilji nitko ništa nije ni govorio. Njoj svaka čast.

4. jedni stručnjaci tvrde jedno drugi drugo. ti sam biraš kome ćeš vjerovati.

5. osjećaji su relativna stvar. nitko ti nije branio da se uključiš u aktivnosti nekog od klubova. bio bi rado prihvaćen kao i svi drugi koji su došli.

6. a što misliš da mi "stari" radimo manje? pa pogledaj malo vremena mojih postova pa ćeš vidjeti moje radno vrijeme. "šljakam danju, šljakam noću, ali ne jer tako hoću,..."
    a moji nisu dobili stan niti su ga mogli otkupiti pa ga slijedom toga nitko ne može ni naslijediti. a ti ih samo osuđuj da su ti ostavili kako ti kažeš "sranje"

7. valjda je logično da mladi nisu mogli nešto ostaviti iza sebe kad su tek došli na scenu. kad budeš "star" sjeti se ove diskusije pa pogledaj što si ostavio iza sebe. jasno mi je da si ljut na postojeće stanje ali generaliziranje nikad nije bilo ispravno. nit su svi "stari" grozni nit su svi "mladi" genijalni. Ako misliš drugačije, tvoja stvar, ali svako normalan će ti reći da si u krivu.

Ne znam zašto su "stari" postali opravdanje za sve. Pa tko brani da se u klub koji broji 10 članova upiše 11 mladih i da preuzmu potpunu kontrolu nad klubom? Pa živimo u demokraciji, za razliku od nas "starih" koji nismo imali tu blagodat. Najlakše je odustati. No treba zapeti i pokušati unijeti promjene. Mirenje sa postojećim stanjem koje te ne zadovoljava nikada nije bilo rješenje.

73 de Ivo, 9A3TY

9A1IW

Citat: 9a3ty  u 29. Listopad 2012, 14:11:45
Ne znam zašto su "stari" postali opravdanje za sve. Pa tko brani da se u klub koji broji 10 članova upiše 11 mladih i da preuzmu potpunu kontrolu nad klubom?

Zato što se ovi potrude da juniore rastjeraju prije nego što ih "svrgnu sa trona". Naravno, nismo svi mi veterani takvi, no dovoljna je jedna budala da krenu problemi. I nije za vjerovati kako ta jedna budala uspije nadvladati ostalih 70. To je čudo!

Citat: 9a3ty  u 29. Listopad 2012, 14:11:45
Pa živimo u demokraciji, za razliku od nas "starih" koji nismo imali tu blagodat.

Kako ne? Imali ste, doduše unuar jedne stranke, ali ste ipak mogli birati svog čovjeka...
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris