• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Značka sa znakom i logom HRS-a

Autor 9A2JK, 31. Svibanj 2012, 18:10:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JK

Neki dan sam dobio e-mail od Bertholda DB1BG (Slika 1.) koji će i ove godine biti na HAMRADIO
u Friedrichshafenu - hala B, boks 006. Berthold izrađuje značke sa pozivnim znakom, imenom
i LOGOM HRS-a (Slike 2. i 3.). Značke su na plastici veličine 75 x 20 mm u podlozi raznih boja
(srebrna, crvena, svjetlo plava i sl.). Cijena značke na sajmu je jedinstvena – 10 eura sa logom,
znakom i imenom – bez obzira na vrstu loga.

Na žalost, Berthold mi piše da ni ove godine neće moći NA SAJMU raditi značke sa znakom HRS-a.
Naš znak je vrlo kompliciran i (za razliku od drugih) treba mu dugo vremena za izradu. Zato poziva
sve koji žele značku sa znakom HRS da mu se jave ranije, a on će značku napraviti doma i donijeti
na sajam. Nudi i popust od 10% tako da bi u ovom aranžmanu značka koštala samo 9 (devet) eura.

Bertholda možete kontaktirati direktno na njegov e-mail:

hiromi.u.berthold.glunz (NA) t-online.de

Ja ću također biti na sajmu, pa ako netko želi mogu mu donesti značku i poslati poštom kad se vratim.
Također mogu posredovati u plaćanju. Zainteresirani se mogu javiti direktno na moj e-mail, najkasnije
do 10.06.2012.

9a2jk (NA) hamradio.hr

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A4OE

Da ti ne kvarim posao i reklamu!

Al plocica, razblazeni FeCl3, foto sprej, ...
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A2JK

Citat: 9a4oe  u 31. Svibanj 2012, 20:40:57
Da ti ne kvarim posao i reklamu!

Al plocica, razblazeni FeCl3, foto sprej, ...

Ne kvariš !
Malo više informacija kako to kvalitetno i jeftino napraviti dobro bi nam došlo.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.