• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

O liku i djelu OH2BH.....

Autor 9A5CY, 01. Rujan 2011, 22:14:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5CY

Pošto je tema  o OH8X i skakanju sa stupa potpuno skrenuta sa kursa evo da je usmjerimo u novi topic u kojm možete nastaviti pričati o kolegi OH2BH.............. (9A1AA)

Ma čika Martti je za mene najbolja faca u HAM-u, "HAM-Nobelovac"
organizator mnogih poznatih DX-ekspedicija, poglavito u one zemlje koje su vrlo rijetke, ili tek novonastale-> tu voli biti uvijek prvi.
Uostalom , ako si čitao QRZ.com, na kraju ti je bio i link na :
http://www.orcadxcc.org/tour_oh2bh_1.html
o njemu, a što se radio-Arcala tiče, vidi mu osobnu kartu unutar tog kluba na :
http://www.radioarcala.com/nbspAboutRadioArcala/PeoplebehindArcalaXtremes/MarttiOH2BH/tabid/325/Default.aspx

Zabavi se malo čitajući o njemu, možda ti na kraju svega dođe da ustaneš od stola i pokloniš se liku i djelu tog čovjeka .

73

Dean

9A3VV

OK, pročitao sam ponešto o Marttiju ali ti moram reći da se nikada nisam klanjao ničijem liku i djelu, čak ni liku i djelu najvećeg sina naših naroda i narodnosti iako sam odrastao u vrijeme kada se to podrazumijevalo. Idolopoklonstvo mi baš ne ide. Dakle, ni Marttijev lik i djelo, glede & unatoč svemu što je učinio, nisu dostatni za promjenu mojih stajališta. Uostalom, za mene je ovo samo hobi kojim ispunjavam vrijeme kada nemam drugog, prečeg posla i ništa više. Tebi, ako ti klanjane Marttijevu liku i djelu čini zadovoljstvo, ne branim, samo izvoli ;D

Odosmo mi off topic pa pošto se ne bavim base jumpingom ne vidim razloga za nastavak pisanja na ovoj temi.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Baš.Dobro kažeš Damire.Na koliko mi kartica nije odgovorio :(...toliko o njegovom liku i(ne)djelu.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Onda, da ga niti ne zovem kada ga čujem? Ako ne odgovara tebi, koji šalješ i SAE i IRC/GS, kako će odgovoriti meni koji karte šaljem preko biroa ili direkt bez SAE i IRC/GS? Hvala za info ;)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!