• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

CROATIAN CW CONTEST neslužbeni rezultati- krivi navod

Autor 9A9L, 16. Ožujak 2010, 14:13:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9L

Mislim da bi trebalo stajati PRIJAVLJENI REZULTATI kako i pise na stranici 9A CW KONTESTA.
Na nesluzbene rezultate se moze uloziti prigovor i mora postojati vrijeme u kojem se moze zaliti. Ovo je koliko se moze vidjeti samo spisak zaprimljenih logova. Urednice ispravljaj krivi navod
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2MF

Leone ja sam vidio osim primljenih logova i plasman pojedinih stanica (samo naše sam gledao) po kategorijama.

Usput, ajde mi maši u četvrtak oko podne kada budem prolazio kroz tvoje selo! A slušaću na 145.500 MHz!
73, Franjo

9A5K

Tako je, riječ je o prijavljenim rezultatima.
Nisu neslužbeni, ali nije ni samo spisak zaprimljenih logova..   ;)

Konačni rezultati trebali bi biti gotovi kroz desetak dana.

73,
Krešo - 9A5K

9A9L

Leone ja sam vidio osim primljenih logova i plasman pojedinih stanica (samo naše sam gledao) po kategorijama.

Administrator je radi lakseg pregleda poslozio po kategorijama iako nije trebao bego ostaviti kako su stizali. Ali dobar i brz je administrator pa si je dao truda.
Cujemo se na 2 m pa se nadjemo u motelu na cesti ispod mene.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A5K

Popis primljenih dnevnika je bio objavljen već ranije, abecednim redom prema pozivnim oznakama zbog lakšeg pretraživanja.

Novi rekord u broju primljenih dnevnika je zahtjevao i neke dorade na aplikaciji za obradu da sve skupa radi brže i efikasnije.
Na žalost, još uvijek određen broj dnevnika na papiru koje je trebalo prekucati, inače bi sve bilo gotovo puno ranije.
Nešto statistika i usporedbi s prethodnim godinama čim se završe stvari oko rezultata i diploma.

Napomene radi, nakon što se objave finalni rezultati, napraviti će se i ažuriranje pretražive baze podataka, iz koje će automatski
biti moguć ispis PDF diploma. Dodatno, plan je da se ujedno uploadaju i UBN reporti za sve postaje u bazu, samo je još pitanje
hoće li UBN za sve biti javno dostupan ili će se poslati lozinke za pristup ili neka treća varijanta.
Stvari oko UBN-a zahtjevaju doradu tražilice na http://www.9acw.org , samo još treba odlučiti točno u kojem smjeru s obzirom
na maloprije navedeno.

73,
Krešo - 9A5K