• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

"radioamateri" i goniometrija

Autor 9A3CTT, 23. Prosinac 2008, 22:56:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3CTT

Poštovani kolege/kolegice!
Osobita mi je čast pisati,te izraziti svoje "nezadovoljstvo" "susretima" na bandu.
Budući da sam još uvijek"hamlet",mnoge stvari ne kužim,pa stoga i pitam:Do kada če određeni "stručnjaci šarati  po repetitoru i kako ih privoliti da to ne rade?
Hvala na pozornosti!
9a3ctt
73

9A5TD

Prva i osnovna stvar je da budes konkretan u svojim izjavama. Sto znaci "Sarati", sto znaci po repetitorima - kojim, i na kraju sto ili tko su ti pojedinci ?

KReni po re redu sa odgovorima i odmah ce biti lakse !!

73...

9A3CTT

Dobro veće i sretna ti nova godina!
Hvala ti na reagiranju.
1.Sljemenski repetitor je povremeno ometan.
Tko je taj koji ometa?to neznam.
"šarati",znaći;ići od jednog do drugog.
Ja sam još neiskusan u svim tim stvarima,pa sam pomalo i iznenađen takvim ponašanjem dotičnog.
Hvala još jednom.
73

9A2QF

Molba!

Molim da se nađe netko tko je kompetentan da službeno objavi kalendar natjecanja za 2009 godinu, najava u novom časopisu da će to biti objavljeni naknadno,zbog određenih izmjena po objavljenom kalendaru iz časopisa broj 1,mene ne zadovoljava.
   Prvo natjecanje je već ovaj vikend,a izmjenjen je datum za Pazin.Tu informaciju sam doznao po privatnoj liniji danas,a svoje natjecatelje i njihove roditelje obavjestio sam po starom kalendaru,pa sada moram zvati svakoga pojedinačno,da ih obavjestim da je došlo do promjena. Dali ću ih sve morati ponovo zvati,jer možda dođe do još nekih promjena u kalendaru.
  Dosta se diskutiralo i komentiralo o prijedlogu novog pravilnika,dajte da se zaključi ta tema i da se odabere menađer za ARG . Radioklub Velika Gorica daje punu podršku da OTO preuzme tu dužnost.
  Molim da se i ostali klubovi izjasne svojim prijedlozima da se izabere komisija i menađer za ARG prije slijedečeg natjecanja ili se sve i dalje nastavlja ovako stihijski kao do sada ili nam ARG možda i nije potreban????

73de 9A2QF Zdenko

9A4NP

Takodjer po privatnoj liniji saznao da je natjecanje u Murskom Središču pomaknuto na 30.5.2009.
Možel li netko napisati i objaviti točan kalendar natjecanja i da to moze vidjeti svatko tko zeli , a ne da se šalju mailovi.
Isto tako o pravilima i kvalifikacijama u arg-u.

9A2QF

Pozdrav svima !

Načuli smo da je u Pazinu nešto dogovarano da se 31.5.2009.godine,nakon natjecanja u Bjelovaru,organizira natjecanje na 144 MHz u Murskom Središču,da se smanje troškovi putovanja natjecateljima iz Istre. Prijedlog je za svaku pohvalu ali dajte to objavite i na prvoj stranici,kao i pravila da znamo na čemu smo,moramo i mi pripremiti natjecatelje i njihove roditelje,kao i sve drugo.

Pozdrav !

9a2qf  Zdenko

9A6XX

hmmm ovdje su sad pobacane mnoge informacije:
30.5. bjelovar
31.5. mursko središće
30.5. mursko središće
mi imamo službenu pozivnicu gdje piše 30.5. ludbreg

s obzirom na sve informacije, za sada u Pazinu razmišljamo o Ludbregu :-)

može se pretpostaviti da je zapravo točna informacija:
30.5. ludbreg (3.5)
31.5. mursko središće (144)

tako to ide već neko vrijeme :-)

73,
Hrle - 9A6XX

9A2QF

Hrle !

Znamo a i objavljeno je 30.05.2009 Bjelovar 3,5 MHz, a i dogovarano da 31.05.2009 bude Mursko Središče 144 MHz,ali objave o tome još nigdje nema.Kraj je školske godine i roditelji baš ne suviše rado,šalju djecu dva dana na natjecanje,zaključuju se ocjene,a nezna se ni gdje bi djeca nočila.U Bjelovar svakako dolazimo a Mursko Središče je upitno,ni nama nije svejedno da jedan dan putujemo u Bjelovar pa se vračamo kući,a drugi dan putujemo u Mursko Središte,ipak nije to put od dvadesetak kilometara.

73 de, 9a2qf Zdenko

9A6XX

Ludbreg je 30.5., ne Bjelovar  ;D

46 km od MS

9A2QF

Točno Ludbreg,greška u žaru borbe

73 de, 9a2qf Zdenko   :D