• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Radio amaterska uljuđenost ili prisila?

Autor 9A8DU, 30. Ožujak 2009, 20:28:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Pozdravljam ja sve vas skupa,ovo je nevjerojatno,ovo je prisila,ja otvorim novu temu sa čisto radio amaterskom namjerom,netko tko ima mogućnosti sve skupa obriše,molim za pomoć,tko može hakirati ili neznam što je u pitanju.
Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Molim za pomoć,neznam što se događa,jednostavno nova tema koju sam otvorio je nestala,zapravo je problem u mom nepoznavanju RU Drake TR-4C,jednostavno neznam na kojoj sam frekvenciji,skala me toalno zbunjuje,moja namjera je čisto radio amaterska.hvala na svekolikoj pomoći Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A5CW

otvori novi topic van Članskih diskusija - vjerovatno će i ovo uskoro biti obisano.

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A8DU

Pozdrav,zašto bi bilo obrisano,još jednom ponavljam ovo je RA forum gdje želim raspravljati samo o RA problemima.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A5CW

Drago probaj ovako: Hrvatski Radioamaterski Savez > Ostale HAM diskusije > Radio amaterski uređaji > TR4-C ;)

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A3VV

Citat: 9A8DU  u 30. Ožujak 2009, 20:32:18
...zapravo je problem u mom nepoznavanju RU Drake TR-4C,jednostavno neznam na kojoj sam frekvenciji,skala me toalno zbunjuje...
Javi se na p.p. ili e-mail, ja sam davno imao TR-4C, možda ti mogu pomoći (ako nisam sve zaboravio, HI).
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!