• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

IOCA lista

Autor 9A6AA, 05. Ožujak 2008, 10:04:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8A

Citat: 9A6AA  u 06. Ožujak 2008, 09:11:34

No kako sam, jednostavno i otvoreno rečeno, smijenjen bez ikakvog obrazloženja, na novom menadžeru ostaje da se pobrine za to.

9A6AA

Ja koliko znam ti si "svoj mandat IOCA Managera dao na raspolaganje" (znači dao si ostavku), nisi li ti sam sebe smijenio...?

73's Mark

9A4GL

Citat: 9A8A  u 06. Ožujak 2008, 14:06:11Ja koliko znam ti si "svoj mandat IOCA Managera dao na raspolaganje" (znači dao si ostavku), nisi li ti sam sebe smijenio...?

Damn, član IO nezna što znači dati mandat na raspolaganje :-\ To još uvijek znači da daje "poslodavcu" mogučnost produžetka mandata ako je "poslodavac" zadovoljan njegovim radom i vjeruje da će nastaviti raditi dobro ili da postavi novog boljeg. Nadam se da je ovo samo nespretna formulacija (dakle ne i revanšizam) i da je posrijedi novi i bolji manager.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A5CY

Dobar jutar.

Deane samo ti svoju suprugu grebi, a meni ne šalji e-mailove s gegovima from YOU tube!
Koliko moja pamet seže, ti advokaturu za Emira radiš pro bono, vjerovatno iz uvjerenja, stoga je tvoj krimen još teži.
Imaš ti vremena, ali samo kad ti odgovara, ka i mi svi.

Dobro veće,
evo i mene doma pa da se javim da ne ispadne da nemam vremena za raspravu (do sada ga i nisam imao).
Htio sam samo reći da si ovdje u pravu s konstatacijom oko vremena. Nađem ja vremena uvijek za ono što mi odgovara (odradit kakvu new IOCA naprimjer...). Za ono što mi ne odgovara, ne želi imati vremena pa se tako i izražavam. U prijevodu, ne želim imati vremena ukrug se objašnjavati s neistomišljenicima. Ti si rekao svoje , ja svoje i to je to. Ostaje ti još samo da staviš poklopac na ovaj moj lonac, a ja ću tada ušutiti.
Ali, da mi pričamo o QSLkama, DXevima, antenama, propagacijama...? Nema veze, opet bi se ubrzo izgubila nit razgovora.
One fore sam ti poslao sa CDa mog prijatelja radioamatera, koji mi ih je nedavno poslao poštom da me malo razveseli. I je. To je bila i moja zamisao kad sam djelić toga poslao tebi.
Što je youTUBE? čuo jesam nešto, ali ga ne upražnjavam, neman ti ja vrimena za to.....

Pa, pa.....idem odmarat (srećom , žena danas radi noćnu), a i krimen mi otežo ovih dana.....

73. (Neću se ulizivat sa pozdravima,  smeta kad se ne pozdravi, smeta kad se pretjeruje s time pa ajde onda samo sedam tri , valjda ovo zadovolji).

Dean

P.S.

Emire, štičeniče moj, ugodan let na odredište i javi se iz ''ARE.'' JA (veliko JA ) ću ostati tu da te štitim.....
ma se...m, baš me briga za tebe, štiti se sam....... ;) 

now  :-X

9A7WA

Damn, član IO nezna što znači dati mandat na raspolaganje  To još uvijek znači da daje "poslodavcu" mogučnost produžetka mandata ako je "poslodavac" zadovoljan njegovim radom i vjeruje da će nastaviti raditi dobro ili da postavi novog boljeg. Nadam se da je ovo samo nespretna formulacija (dakle ne i revanšizam) i da je posrijedi novi i bolji manager.

73 de Tihomir, 9a4gl

Koliko tebi traje ta boca kisika ? Strpi se još jedno stotinjak godina
pa će tvoji doći na vlast, tako da onda možete odlučivati o mandatima
koji su na raspolaganju.

73    de   9A7WA

9A4GL

Citat: 9A7WA  u 06. Ožujak 2008, 22:04:05Koliko tebi traje ta boca kisika ? Strpi se još jedno stotinjak godina pa će tvoji doći na vlast, tako da onda možete odlučivati o mandatima
koji su na raspolaganju.

Zemljače,

1. Ti si zbog tih DX-ova puno žute tekučine popio pa niti boce više ne prepoznaješ  ;D
2. Hvala na savjetima iako su totalno beskorisni  :P
3. Citirati ću jednog drugog člana IO (kojeg bi IO mogao imenovati za odnose sa javnošću) koji očito nije sklon gafovima "Jel ti čitaš uopće ono što napišeš?"  ???
4. Over, stop, stop. Flame, flame, flame, ...
5. Eto ti jedna pusa za kraj  :-* (u čelo naravno)

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A7WA

Zemljak ti je 6a i 6aa, oni su na tom nivou, ja mislio ti mladi
   nadobudni student, ali bojim se da se varam.

73   de   9A7WA

9A2JG

Deane, u pravu si. Ostalo mi je još vremena za DX-iranje. O svemu, kad, i ako se vidimo.
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6AA

Pogledajte početni post.
Pogledajte naziv teme.
Nekima je nepremostiva prepreka držati se toga. Važno je samo lupetati a nije bitno o čemu.

9A6AA
"DX never sleeps..."