• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

korisnici o "crnim listama"

Autor 9A5BEE, 14. Veljača 2007, 11:39:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3QN

Citat: 9a7papna svim forumima na netu postoje pravila te podrzavam da i na ovome moraju postojati kodeksi ponasanja  8)
Uoči da "kodeks ponašanja" ne mora biti istovjetno cenzuri. Isto tako, primjeti činjenicu da članovi plaćaju članarinu iz koje se i održava IT infrastruktura HRS-a i plaća samozvana cenzorica.

73
Kristijan
9A3QN

9A4CD

Meni su već neko vrijeme cenzurirani "gornji bandovi"
a platio sam uredno njihovu upotrebu.

73's
Igor
9A4CD

9A8A

945 čitanja, a samo 61 glasač..??
Do kada traje ova anketa ?

73's Mark

9A6AA

Citat: 9A8A945 čitanja, a samo 61 glasač..??
Do kada traje ova anketa ?

73's Mark
Bok Markoni,
Pitanja su tako formulirana da oni koji imaju pametnija posla nego da vise na Forumu, i ne znaju o čemu se radi.
Kad ćemo u gljive?

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A8A

Citat: 9A6AA[

Kad ćemo u gljive?

9A6AA

Bok !

Ćim počnu rasti..hi..

73's Mark

9A4KW

Ovih 16 kojima su liste uvredljive sigurno najažurnije od svih šalju kartice.
73 de Krešo
9a4kw

9A2JG

Kako da ažuriramo "crne liste" do Jaruna kad smo zadnju pošiljku sa biroa dobili za Uskrs. Istina Bog, neki su od tada dobili i još dva puta pakete, ali , eto, opet nismo "podobni".
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Crnu listu možemo , izgleda, ažurirati samo s 31.12. , jer QSL karte sa 9A biroa ne dolaze. Odnosno dolaze, ali selektivno.
Bitno je da se osigurala biračka (masa) mašina. QSL-ke nisu važne. Nekima.

73 , Koki 9A2JG

P.S. Pojedinci , nemojte opet (ovdje) o gljivama.

9A2JG

Na 18. red. sjedniciI.O HRS-a održanoj 3. veljače 2006. u Zg donesena je Odluka 1 , stav 2 da se : Hrvatskom DX klubu dodijeli prigodna pozivna oznaka 9A15DX.....
Za pravilno korištenje poz. oznake odgovoran je Zdravko Balen

Odradio, poslo QSL-ku, ni abera. A možda je Hrvatski DX klub dao štampati QSL-ke u istu štampariju gdje i ZARS diplomu HNP? Ili griješim dušu, pa ta QSL-ka čuči na 9A QSL birou?

73, Koki 9A2JG

9A4QV

Koki pozdrav,

dali se to iz tvojeg posta :

a) izčitava da na crnu listu treba staviti Zdravka Balena, ili I.O.HRS-a

b) izčitava da je ovo još jedan od tvojih offtopica i treba te prijaviti na abjuze pčelici  :P

c) koristi taktika malog Ivice, kad su ga u školi pitali nešto o slonovima a on je znao samo o mravima, pa krene: slonovi žive u šumi, a u šumi ima i mrava. Mravi su male zivotinje koje žive u zajednici.........  ;D

Crne liste, pa što ih već jednom netko ne objavi, meni bi bile zanimljive, vidimo da ima preko 50% glasova za, pa neka tih 50% složi svatko svoju crnu listu. Baš me zanima kakvih bi se tu našlo bisera, otkad ne vidim Feral tribune, ovo bi mi bila zamjena za grejtst šits  ;D

I ja imam svoju crnu listu: lista svih radioamatera koji ne dižu ručnu kočnicu pri parkiranju na ravnim parkiralištima, posebna skupina -oni koji parkiraju ispred ulaza.

Aj bog, i naoštrite antene za kup Džadrana, raditi ću sa specijalnom antenom

QV

9A2JG

Idis redibis nunquam peribis in belo.
Isto kao što sam pisao u pozitivnom ozračju za 9A RA pokret kad sam svojedobno pisao o diplomi HNP, ista stvar je i sa Hrvatskim DX klubom. Po samom nazivu, i prirodi stvari (i uzvišenih ciljeva radi kojih je i osnovan, a to sve piše...) Hrvatski DX klub bi PRVI u ovoj državi morao slati svima QSL-ke upravo poradi propagiranja osnovnih načela RA pokreta, elitizma, boljih operatora (u svoj svojoj punini) kao i ponašanja prije i nakon odrađivanja veze.
I ti i ja znamo da je to idealno (ideal je voće što raste na grani koju ljudska ruka nikad dohvatiti neće), a da smo mi svi živi ljudi.
Upravo zato, još iz Jugoslavije do danas, se imenuje odgovorna osoba. Da ne duljim, ona je odgovorna što se karte nisu štampale, ispisale, poslale, što nema nigdje dnevnika, što se špricalo po cijelom opsegu, i sijaset drugih stvari.
Ne dopisujem ni g. Balena, ni skupinu koja se naziva Hrvatski DX klub na ikakvu "crnu listu" , oni su se dopisali sami, osobno i skupno. Bilo bi interesantno porazgovarati s onima koji su digli ruku za takvu odluku, da li ih uopće briga što jedna posebna pozivna oznaka ne šalje karte. Jer, ako ih nije briga, onda nisu kompetentni da donašaju takve odluke. A , ako ih je briga, onda takvoj osobi ni udruzi ne bi trebalo ubuduće izdavati nove posebne pozivne oznake.

Možeš, prijatelju, ti mene prijavljivati bilo kome, ali istina uvijek izađe na vidjelo. Da nije jutro, reka bi da si popija koji bičerin, a ovako, bez uvrede, zar ne vidiš da tekst odgovara naslovu?

U Kupu Jadrana znaš da mi u Dalmaciji najbolje čujemo Istrijane, budi bez brige.

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Zadnja pošiljka QSL-ki sa biroa dođe, razvrstala se, i evidentirala u LOG-ovima.
9A15DX ne dođe, a nema ni naznaka da ima volju.
02.12.2006. 0602   7   CW   599
21.12.2006. 1050  14  CW   599
Obje QSL-ke poslane  prosinca 2006. na 9A QSL biro.
Radujte se narodi...

73, Koki 9A2JG