• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Izvršni odbor HRS-a

Autor 9A2D, 19. Veljača 2007, 13:00:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2D

Zli jezici mi kažu da je za danas (ponedjeljak, 19.02.2007.) sazvana sjednica IO HRS-a. Baš me zanima dnevni red, a nemam tri čiste da nazovem tajnicu pa da to saznam iz prve ruke.
Ako netko nešto zna, javite.

73 de 9a2d

9A7WA

Ako i je bit će sigurno zanimljiva, osim ako između sebe ne podjele
  odličja, a mi ćemo to saznat ionako za koji mjesec il dva.

73 de 9A7WA

9A2D

Čisto sumnjam. Da sam ja u tom odboru ili ne bih došao, ili bi dao kolektivnu ostavku.

73 de 9a2d

9A7WA

Pa to bi bilo i najmoralnije od svih, inače će se ovo otegnut oho ho !!

73  de  9A7WA

9a6c

Pa, dnevni red, iako nazvan neverificiranim, objavljen je ovdje na forumu i po svoj prilici ostaje isti kao i za neodržani sastanak 14.2.2007.

Slobodan sam primjetiti da je s individualne točke gledišta jednostavnije ne doći na sastanak, nego podnijeti kolektivnu ostavku...

Malo strpljenja i sve će se znati, a moja je procjena je da neće biti...

GG

9A2D

To za nedolaženje namjerno sam rekao, pun nekih životnih saznanja. Saznao sam i neke druge detalje, što će se uskoro čuti, a neki će i vidjeti.

73 de 9a2d

9A3XZ

da da djeco.....vidjet cete svog vraga ,ako ne budete dobri !!!

ma mislim stvarno ko da smo imbecili.
Mladen

9A2D

Tja, ovo sada ne razumijem, vjerujem zato što smo kao imbecili.
Ja obično baratam sa pravim informacijama i od jezika ne radim lopatu.

73 de 9a2d

9A6AA

Zli jezici kažu da ću ove godine opet na radioamatersko jedrenje po Kornatima...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7YY

Citat: 9A6AAZli jezici kažu da ću ove godine opet na radioamatersko jedrenje po Kornatima...

I još se penzioneri žale da im je loš standard, pitam se koliko radno aktivnih to sebi može priuštiti.
Emire promašio si rubriku, ipak ovo spada u "tvoju" rubriku. Sad ćeš dobiti packu od webmasterice.  :P

9A6AA

Ma, zli jezici kažu da je puno toga promašeno na ovome Forumu... pa sam si, eto, i ja dozvolio taj luksuz.

Nije to Branko tako skupo. Odreknem se tom prilikom raznog komfora bez kojega većina ljetujući na kopnu ne može. A da znaš kako je, nakon aktivnosti na KV-u, lijepo pod vedrim nebom spavati u vreči za spavanje na otoku Lavsi u istoimenoj uvali...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6R

Branko moj nije ti Emir kriv šta češ ka i ja tribat do smrti radit kako za sebe tako i za prijevremeno penzionisane da bi svi imali šta za ist.Nemoj tako,nije to lijepo od tebe.

DD
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!