• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Pravilom u glavu

Autor 9A5K, 15. Veljača 2007, 17:21:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5K

Mali osvrt na pravila jednog od kolega s crne liste možete pročitati ovdje:
http://www.9a5k.com/pravilom_u_glavu.htm

73,
9A5K

9A6JRZ

Ja se samo nadam da mu je objašnjeno zašto je dobio 7 dana poštede.

Osobno mislim da je ovakva kazna prihvatljivija od one kada te netko opali po novčaniku  :D .

Sve bi bilo bolja da se puno više ljudi može posvetiti radu Saveza, ali tko si to može priuštiti (treba raditi da se preživi). Dok se nekim poslovima ne pristupi s odgovornošću (a to treba nekako nagraditi) nema napretka (i onda neće biti prepucavanja pogotovo ne s administratorom koji u biti mora biti neprimjetna osoba).

73 de 9a6jrz Zoran
73 de 9a6jrz

9A2TK

Krešo  :!:

Pazi se, ti si slijedeći na redu  8O
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A5K

Citat: 9a6jrzJa se samo nadam da mu je objašnjeno zašto je dobio 7 dana poštede.

....

Ne znam... no vjerujem da će nam svima on to sam pojasniti kad bude u mogućnosti...
Nisam nečiji glasnogovornik, pa ne mogu govoriti u tuđe ime.. :-)

73,
9A5K

P.S. Za 9A2TK: Za sada ne mislim da bi to išlo... bar ja ne vidim da sam nešto zgriješio iz onih pravila... :roll:
No, o tom po tom...

9A3MR

Ovo je nešto kao cross-band QSO. :-)

3MR

9A7YY

Citat: 9A2TK
Pazi se, ti si slijedeći na redu  

Izgleda da smo svi na redu, i da je pred svima nama puno posla.

Sadašnje stanje je neodrživo, savez je totalno u autu. To nam dokazuju sve ove ishitrene odluke donešene u posljednje vrijeme, a koje su generirane reakcijama nedovoljno informiranog članstva. Bar onog dijela članstva kome je stalo, dijela članstva koji neće reći "pa šta se to mene tiče".
Mene se tiče, i te kako me se tiče. Ako sam posredno nekome poklonio povjerenje da me zastupa, a taj to povjerenje ne opravda, ne informira me o svom radu, o radu saveza, onda me se to treba ticati, a i svih vas.

Ja ne vidim svjetlo na kraju tunela. A vi?

S55M

Citat: 9a3mrOvo je nešto kao cross-band QSO. :-)

3MR

Nije kros band nego SPLIT :!:
Adi
Koper-Istra