• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Paket radio mreža

Autor 9A3LI, 23. Prosinac 2006, 20:57:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

6A je u više navrata izjavio da mi dolje u Dalmaciji "mlatimo praznu slamu". Kakva je to izjava neka prosude čitatelji.

U situaciji kada Dalmacija već godinama nema svog predstavnika u Zagrebu koji će artikulirati njene potrebe i interese legitimno je koristiti se svim sredstvima u iskazivanju istih.

Po mnogo čemu vidimo da je počela izborna godina, nije raja glupa, samo se čekaju Jeftićeve liste.

Kad bi se Cezar, nakon uspješne vojne, vraćao u Rim, na kočiji bi sjedio i rob koji mu je stalno šaptao : Ipak si samo čovjek!

Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

E moj Mladene da ti znaš šta nam rade ti tvoji žabari koje zdušno braniš i to ne samo ovdje,nebi usta otvorio.Ali kome ja to pričam?
Živ mi bio,mene ne vidio.Ciao caro amico !
9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6R

A ti se Leone molim te malo ponašaj da opet ne dobiješ crveni karton ali ovaj put od 4O stanice,hi.

DD

9A5ST

Prazna slama,mlaćenje...proporcijonalno,Dalmacija???
U dičijin romanima bi rekli...HM!
A ima bit da su zato neki "pustili crno" iz Dalmacije.
Teško orat i kopat.
I ja ću QSY u ZG,barem gori ima digija ka u prići.
Bez uvrede za ZG!
73!
P.S. gori nema žabara!!!

9A4DB

He lako cemo za ove sta su "pustili crno" do metropole
a sta sa onih 150.000 kojih ima od Bankoka to Punta Arenasa
i to ne iz 1906. nego od 1995. na dalje......

Samo u ovoj dicnoj bransi (IT) otislo oko 15.000 pa sad ti vidi...

To je nazalost razlog da IT rade priuceni konobari, a vi bi htjeli
jos Sysope za paket   :(  :(  :(

Gotovo je finila je ova, metle u ruke nista drugo nas nece dopast...

73
Sheeep the Black

9A4OE

A i od mlacenja prazne slame (zavisi kakva je slama) nesto ispadne, npr. kad se mlatilo klasja psenice ispadala su zrna psenice koja su se zatim mljela u brasno, a od brasna se pekao kruh.
Mali osvrt na danasnji rad linka prema Senju zacudo danas radi zacudjujuce dobro za razliku od neki dan kad je napisano ono na BBS-u. Konentiran sam od oko 12h (sad je 16h) i niti jednom me nije izbacio. Izgleda da mu pase ovo tmurno vrijeme.
Istovremeno pratim S50CLX i DXC preko 9A0TSI-9A0XSE-9A0XRI i ne vidim neku veliku razliku u pristizanju spotova. S50CLX je mozda malo brzi, ali to se moze pripisati brzem linku preko 9A0XPO. Ako je netkome prespor 9A0DXC pa nije to jedini DX Cluster svatko neka izabere onog koji mu najvise odgovara.
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A3LI

Citat: "9a4oe"A i od mlacenja prazne slame (zavisi kakva je slama) nesto ispadne, npr. kad se mlatilo klasja psenice ispadala su zrna psenice koja su se zatim mljela u brasno, a od brasna se pekao kruh.

A ja stvarno ne znam, prazna slama je uvjek prazna slama, mozda kod vas nije tako, cudna je priroda.

I kad im predsjednik dobro kaze odma se uvrjede i "prijete" dolaskom
u Zagreb.
Konacno bi i Zagreb mogao poceti naplacivati boravisnu taksu svim
gostima s juga pa ce od tih novaca izrasti jos koji "digi" !!
Kolko je ono (ove godine mi nisu uzeli ni kune) 7 KN po danu ?
;)

9A3LI

Citat: "9a6a"
Buduci da se Tihomir vise ne zeli baviti odrzavanjem DX CLUSTERA, jer ga ne koristi niti ne zeli biti dezurni krivac, trazi se zainteresirana osoba koja se razumije u Linux koja bi se prihvatila sredjivanja i odrzavanja 9A0DXC.

9a6a

Baš me zanima koliko DXera će se prijaviti da bi održavalo DX Cluster.
Vrlo vjerojatno više nikome neće trebati.
:?

9A3LI

Citat: "9a2kl"A od prsidentove izjave

Citat:Splicani bi umjesto da mlate praznu slamu trebali sami ispitati o cemu se radi.

se ne ogradjujes?? To se valjda ne kosi sa tvojom izjavom
Citat:jednostavno se kosi mojim razmisljanjima,odgojem i pogledom na radio-amaterizam.

Cudni neki kriteriji....???!!!

hehe, pa ovaj forum i služi uglavnom za mlaćenje prazne slame, vidi
samo temu za tajnika HRSa !
:)

9A4CD

Iz svega pročitanog nisam pronašao
tko bi trebao (će) ići na Labinšticu?

1. UN
2. HRS
3. Janica Kostelić
4. Kerum
5. Lokalni radio-amater
6. Problem ne postoji

73's
Igor
9A4CD

9A4QV

9A6R

Igore,Dalmatinska 12 ti je tu na vratima od kuće pa pitaj.Valjda i sam znaš da mi i za toaletni papir moramo Zagreb pitati,Bože moj. Inače onaj dan sam te čekao da se javiš ali NIL.Lipi pozdrav

DD

9A4CD

Pozdrav Renny !!!

Ne moram ići u Damatinsku 12 da bi znao odgovor.  
Ljudi da bi otplatili kredite i platili režije nemaju više uopće
slobodnog vremena da bi se bavili hobijem a ono malo
vremena sigurno žele posvetiti obitelji i svojim guštima.

Nakon što sam vidio da se u Solinu
(predgrađu Splita) stanovi u zgradi prodaju za 1650 Eura u visokom roh-bau i da su svi prodani nisam mogao k sebi doći, ne znam o kakvom se to toaletnom papiru radilo.

Onaj dan mi je auto otkazao pa me je Rolando zajedno s Brunom
i ST ekipom odbacio u Kaštilac. Hvala Rolandi i ST ekipi na
odličnom provodu  !!!

73's
Igor
9A4CD

9A6R

Nemam pojma o kakvim stanovima je riječ,ali mi je  krivo da sam se s tobom o našem susretu dogovarao par dana prije a na kraju ništa.No dobro,ništa za to valja ti je tamo bilo zabavnije.
73 9A6R